Skip to content

BBL-leerlingen regio Achterhoek-de Liemers

Doetinchem, Gelderland, Nederland€ 1.723 - € 3.067 per maandAchterhoek-de LiemersWerk & leren

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende leerplek waar je kunt werken én leren? Wil jij een overstap maken naar de gehandicaptenzorg? Binnen de regio Achterhoek en de Liemers van Zozijn bieden wij BBL-leerlingen een leerplek aan binnen onze organisatie. Maar ook zij instromers zijn van harte welkom bij Zozijn. De opleidingsplekken zijn voor de opleidingen mbo Verzorgende IG-3 en mbo Verpleegkundige-4 die begin 2024 weer van start gaan.

Wat bieden wij jou?

 • Als BBL-leerling bij Zozijn krijg je de kans om praktijkervaring op te doen en tegelijkertijd een erkend diploma te behalen. Je wordt begeleid door ervaren professionals die jou de fijne kneepjes van het vak zullen leren.
 • Je zult betrokken zijn bij het ondersteunen en begeleiden van onze cliënten in hun dagelijkse activiteiten en bij de persoonlijke verzorging van de cliënten. Je zult werken in een team waarin samenwerking en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.
 • Wij bieden een inspirerende en dynamische werkomgeving waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om verschillende trainingen en cursussen te volgen om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.
 • Gedurende de opleiding werk je op basis van een leer-arbeidsovereenkomst. Uiteraard betaalt Zozijn de volledige kosten van je opleiding (collegegeld, boeken en reiskosten).
 • Voor starters bieden wij een salaris op basis van de salarisschaal voor leerlingen, voor carrière switchers is het salaris afhankelijk van genoten vooropleiding FWG 25 of 30.
 • Na het behalen van je diploma hebben we een inspanningsverplichting om je een baan aan te bieden binnen Zozijn.

Wie ben jij?

Wij zoeken 4 enthousiaste en leergierige BBL-leerlingen die:

 • een vooropleiding hebben die voldoet aan de toelatingseisen van de opleiding de opleiding VIG-3 of verpleegkunde-4;
 • de opleiding VIG-3 of verpleegkunde-4 willen gaan volgen bij een erkende ROC onderwijsinstelling;
 • interesse hebben in de zorgsector en bereidheid om te leren en te groeien in dit vakgebied;
 • goede communicatieve vaardigheden hebben;
 • flexibel en zelfstandig kunnen werken;
 • flexibiliteit hebben in werktijden, aangezien je een wisselend rooster krijgt en om het weekend moet werken;
 • empathisch en geduldig zijn.

Vereisten

Wat ga je doen?

Je gaat één dag per week naar school en daarnaast werk je gemiddeld nog 21 uur per week in roosterverband (ook onregelmatig).

De werkplekken zijn binnen het Wonen voor cliënten met een zorg intensievere vraag. De opleiding start begin 2024. Tijdens je opleidingstraject verwissel je in ieder geval één keer van werk-/leerplek. Wij leren jou het vak van 'begeleider' zodat jij professionele en liefdevolle begeleiding kan bieden aan onze cliënten.

Waar ga je werken?

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.


Onderdeel van Zozijn is de regio Achterhoek-de Liemers. In de regio Achterhoek en de Liemers bevinden onze woningen en dagbestedingslocaties zich verspreid door het hele gebied. De zorg- en ondersteuningsvragen zijn divers, variërend van volwassenen met intensieve zorgvragen en ernstig meervoudig beperkte mensen tot volwassenen met intensieve ondersteuningsvragen of met een (lichte) verstandelijke beperking met bijkomende psychische problemen. Binnen de regio zijn we bezig met uitbreiding van dienstverlening aan cliënten met een intensieve zorg en begeleidingsvraag. Hiervoor gaan we het zorgpark Warmse Water tussen Doetinchem en Terborg ontwikkelen. Daar kunnen cliënten wonen die permanent behoefte hebben aan een beschermde omgeving. Het is de bedoeling dat begin 2026 de eerste cliënten er kunnen komen wonen.

De procedure

Heb je interesse in deze functie als BBL-leerling bij Zozijn in de regio Achterhoek en de Liemers? Klik dan direct op de knop “Solliciteren". Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om samen het gesprek aan te gaan. De verdere sollicitatieprocedure richten we in naar jouw wens. Wil je graag meelopen? Dan regelen we dit!


Tot slot mag je voor eventuele vragen altijd mailen naar leerlingstagebureau@zozijn.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!