Skip to content

Begeleider - de Lockhorst

Didam, Gelderland, Nederland€ 2.258 - € 3.198 per maandAchterhoek-de Liemers

Functieomschrijving

Zoek je een werkplek waar geen dag hetzelfde is? Dan is dit een baan voor jou! Wij zoeken voor de Lockhorst een bevlogen, enthousiaste ondersteuner met een dienstverband van 24 uur per week.

Wat bieden wij jou?

  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35, maximaal € 3.198,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week); per december 2023 is het salaris maximaal € 3.294,- bij een fulltime dienstverband. Verder kent de cao een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante beroepsopleiding Zorg en Welzijn op minimaal kwalificatieniveau 3 en meerdere jaren ervaring in de gehandicaptenzorg met de doelgroep.
  • Je hebt affiniteit met zowel verzorging als begeleiding.
  • Je kunt zelfstandig werken, je bent daadkrachtig en kunt doelgerichte, begrenzende begeleiding geven.
  • Je bent flexibel, sociaal, communicatief, dienstverlenend, klantgericht.
  • Je bent een sterke persoonlijkheid, voelt je mede verantwoordelijk voor de gezamenlijke zorgverlening, denkt mee en neemt initiatieven en je bent liefdevol, vakkundig en vindingrijk.
  • Je kunt methodisch (planmatig) werken en je kunt goed samenwerken.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar ondersteuningsvraag. Je rapporteert op doelen en zorgt voor input voor bijstelling van het zorgplan. Je beschikt over zelf reflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn netwerk en het vinden van een passende vrijetijdsbesteding. Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden, neem je deel aan overlegvormen en lever je een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega’s en stagiaires/leerlingen.

Waar ga je werken?

Bij de Lockhorst wonen 19 cliënten verdeeld over diverse woningen. Zij krijgen 24-uur zorg. Er is een slaapwacht aanwezig. Er wonen 19 cliënten variërend in leeftijd tussen de 40 en 75 jaar. Naast het uiteenlopende ontwikkelingsniveau spelen autisme en/of een psychiatrische aandoening een rol in de diverse ondersteuningsvragen. Cliënten op de Lockhorst wonen in een 1, 2, 4 persoonswoning. Het werken op de Lockhorst is afwisselend omdat je zowel met verzorging als begeleiding te maken hebt. Het is dan ook belangrijk om met diverse doelgroepen affiniteit te hebben. Tevens volop met doelgroep veranderingen bezig.


Het team van wonen Lockhorst bestaat uit 15 heel verschillende collega's die hard werken en plezier in het werk allen heel belangrijk vinden.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Vereisten

De sollicitatieprocedure

Enthousiast? Wij ontvangen je reactie graag vóór 9 december 2023. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marcel Somsen, coördinerend ondersteuner, op tel. 06 - 1550 5198.  


In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “Verklaring omtrent Gedrag”.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!