Skip to content

Begeleider - de Wilg

Duiven, Gelderland, Nederland€ 2.338 - € 3.294 per maandAchterhoek-de Liemers

Functieomschrijving

Ben jij die begeleider die zowel begeleidende als verzorgende vaardigheden bezit? Voor onze locatie De Wilg in Duiven zoeken we een begeleider/begeleiders voor minimaal 16 uur en maximaal 28 uur per week (aantal uren is in overleg).

Wat bieden wij jou?

  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35, maximaal € 3.294,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Verder kent de cao een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3, en je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg.
  • Je bent flexibel, clientgericht, je kunt methodisch werken en je grenzen bewaken.
  • Je houdt ervan om samen te werken met anderen en je bent in staat de werkzaamheden in je werkeenheid te coördineren.
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig.
  • Je brengt een flinke dosis humor mee

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Je bent daarbij alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan en bespreekt dit met de coördinerend ondersteuner. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn netwerk en bij de vrijetijdsbesteding.

Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden, je neemt deel aan overleggen en je levert een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega's en stagiaires/leerlingen.

Vereisten

Waar ga je werken?

Zozijn is onderverdeeld in drie regio’s en twee sectoren. Onderdeel van de regio Liemers-Achterhoek is de locatie de Wilg, dit is een 24 uurs woonvoorziening waar 14 cliënten wonen. De Wilg is een locatie in Duiven. Er zijn 2 gemeenschappelijke huiskamers, cliënten hebben een eigen slaapkamer met douche en toilet. Op de Wilg wonen ouder wordende mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Het accent van de zorgvraag ligt vooral op (intensieve) ondersteuning bij ADL-activiteiten maar cliënten vragen zeker ook begeleiding bij sociale interacties.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

De sollicitatieprocedure

Enthousiast? De gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. De tweede ronde bestaat uit een kennismaking op de locatie zelf.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marijn Nibbelink, tel. 06- 20 70 23 24 of Dagmar van der Graaf 06- 27 18 98 03.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid; bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

In het kader van de vergewisplicht kunnen we, voordat we overgaan tot een aanstelling, referenties opvragen bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een "verklaring omtrent gedrag".

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!