Overslaan naar content

Begeleider nachtdienst - De Kol

Op locatie
  • Holten, Overijssel, Nederland
€ 2.672 - € 3.606 per maandSalland-de Graafschap

Functieomschrijving

Werk jij het liefst wanneer een groot deel van Nederland slaapt? Wil jij onze cliënten een goede nachtrust bezorgen? Voor onze locatie De Kol in Holten zijn wij op zoek naar een liefdevolle begeleider voor 14,4 uur (40%) die ons team komt versterken!

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende baan in de nacht vol afwisseling!
  • Een aanstelling voor onbepaalde tijd
  • Uiteraard een passend salaris CAO Gehandicaptenzorg o.b.v. jouw werkervaring tot maximaal € 3.606,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 40). Aangevuld met een eindejaarsuitkering van 8,33% en een aantrekkelijk fietsplan of computerplan.
  • Een ruime onregelmatigheidstoeslag op je salaris in verband met het werken gedurende de nacht
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan.

Wie ben jij?

Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4 (bijvoorbeeld MMZ of VIG) en je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg. Je bent flexibel, klantgericht, je kunt methodisch werken en je grenzen bewaken. Je bent flexibel, sociaal en communicatief. Daarnaast heb je een groot hart voor de zorg en dit straal je uit naar onze bewoners.

Wat ga je doen?

Je bewaakt het welbevinden van de cliënten op basis van het individuele zorgplan, je loopt rondes en je beoordeelt daarbij of er handelend opgetreden dient te worden. In de nacht werk je alleen op deze cliënten. Telefonisch overleg is mogelijk met je nachtdienst collega op de andere locaties van Zozijn. Je voert de eerst noodzakelijke acties uit in geval van een technische storing, calamiteit en/of een noodsituatie. Je verzorgt cliënten met intensieve zorg of begeleidingsvragen je geeft cliënten tijdig de voorgeschreven medicijnen en verricht zo nodig verpleegkundige handelingen. In de nacht verricht je ondersteunende huishoudelijke werkzaamheden, zoals bijv. de was. Je biedt ondersteuning en begeleiding aan ouderen in de woon-/ leefsituatie; de begeleiding en ondersteuning is gericht op het handhaven en/of comfortabel houden van het leven van de cliënten.

Wie zijn wij?

De Kol aan de Pannen­bakkersstraat is een locatie niet ver van het centrum van Holten en is sinds 2013 in gebruik. Er wonen 24 cliënten verdeeld over 3 verdiepingen. Iedere cliënt heeft de beschikking over een eigen appartement. Per verdieping is er ook een huiskamer voor gezamenlijk gebruik. De zorgvragen van de cliënten zijn zeer verschillend en divers. Zo zijn er cliënten die overwegend een begeleidende vraag hebben maar zijn er ook cliënten waarbij de vraag hoofdzakelijk gericht is op verzorging en ondersteuning bij ADL. De leeftijd varieert tussen de 18 en 60 jaar.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de bewoner toe doet. En sluiten we aan bij wat de samenleving al biedt. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.


Vereisten

De sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag werken op deze mooie locatie in Holten? Dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw reactie, zodat we in gesprek kunnen. Wil je eerst meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Inge Brokken, manager wonen Raalte en Holten via telefoonnummer 06-51661451.

In het kader van de vergewisplicht worden, voordat we overgaan tot een mogelijke aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!