Overslaan naar content

Concern controller

Remote
 • Wilp, Gelderland, Nederland
€ 4.185 - € 6.320 per maandManagement & stafManagement & staf

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor een avontuur in de gezondheidszorg dat niet alleen zinvol, maar ook verdraaid uitdagend is? Bij Zozijn hebben we dé kans voor jou als Concern Controller. Hier draai je niet alleen aan de knoppen van de zorgsector, maar draag je ook bij aan de stabiliteit, betrouwbaarheid én innovatie van onze organisatie. Als onderdeel van ons Control team krijg je de vrijheid om de verantwoordelijk te nemen over treasury, investeringen en externe contacten, terwijl je ook toegankelijk bent voor diverse financiële afdelingen. En hé, laten we die humor op de afdeling niet vergeten - bij ons is werkplezier net zo belangrijk als de cijfers! Samen met ons streven naar duurzaamheid en vooruitgang, bieden we jou een uitdaging waarbij je niet alleen cijfers beheert, maar ook mensen aan elkaar knoopt. Dus, als je klaar bent voor een serieuze werkuitdaging én een lach, dan is dit jouw ticket naar ons team!


Wat bieden we jou?

 • Kansen… Om te helpen bij een afdeling in opbouw, om mooie projecten op te pakken.
 • Een “klein maar fijn”-team dat jou graag ontmoet. We hebben korte lijnen, een open cultuur én we houden van een vleugje humor. 
 • Niet onbelangrijk; salaris. Je wordt ingeschaald in FWG 65 (max. € 6.320,- o.b.v. 36 uur). 
 • Een vast contract voor 32-36 uur per week. Je uren zijn flexibel in te delen, waarbij geldt dat je minimaal 3 dagen in Wilp aanwezig gaat zijn. De andere uren mag je thuis werken. Óók mag jij je werk doen in 4 dagen van 9 uur. Jij hebt de touwtjes helemaal zelf in handen. 
 • We vergoeden reiskosten à € 0,18 per kilometer met een max. van 50 kilometer enkele reis. 
 • Tot slot, vakantiegeld van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een fietsplan, computerplan én een sportplan ter waarde van € 300,- (die je ook mag gebruiken voor de plaatselijke badminton vereniging), en alle andere voorwaarden uit de CAO Gehandicaptenzorg. Een goed pensioen maakt daar bijvoorbeeld onderdeel van uit.

Wie ben jij? 

 • Nou, om te beginnen, ben jij iemand met een financiële of bedrijfseconomische opleiding op WO-niveau. 
 • Je hebt al wat kilometers op de teller als controller of als accountant en een RA/RC achter je naam zou ons zeker doen glimlachen. 
 • Daarnaast heb je niet alleen kennis van financiële administraties, maar heb je ook een streepje voor als je bekend bent met zorgregistratiesystemen. 
 • Jouw superkracht? Uitstekende samenwerkings- en communicatieve vaardigheden waarmee je bruggen bouwt binnen én buiten de afdeling. 
 • Maar wat ons écht aanspreekt, is jouw enthousiasme en gedrevenheid. We zoeken iemand die met passie en toewijding de uitdagingen van deze rol omarmt. Dus, als je klaar bent om jouw skills in te zetten voor een zinvolle missie, dan zijn wij op zoek naar jou

We vragen simpelweg je "gezonde boerenverstand". 

Jij bent iemand die analytisch sterk is en moeiteloos verbanden kan leggen, anderen meenemend in jouw inzichten. Je hebt een goed ontwikkeld onderbuikgevoel voor risico's en kansen, en je kijkt altijd een paar stappen vooruit. Het analyseren van benodigde controles en signaleringen voor een juiste, tijdige en volledige administratie is voor jou een eitje, zelfs te midden van een labyrint van verschillende contracten en contractvormen.


Je bent niet alleen op de hoogte van wat er speelt op diverse plekken in de organisatie, maar je kunt deze kennis ook naadloos vertalen naar je financiële analyses. Het helpen van collega's in hun ontwikkeling is voor jou een tweede natuur.


Bovendien ben je een echte verbinder, gemakkelijk in contact met anderen en in staat om soepel te schakelen tussen verschillende gesprekspartners. Of het nu gaat om het ondersteunen van administratief medewerkers of het voeren van strategische gesprekken met bestuur en financiers, jij bent er klaar voor. Dus, als jij dit talent bezit en klaar bent voor een nieuwe uitdaging, dan zijn wij op zoek naar jou!

Vereisten

Wat ga je doen? 

Als concern controller duik je met plezier in de complexe wereld van de zorgsector en haar financiën. Ondanks uitdagingen zoals personeelstekorten en beperkte middelen, draag je bij aan het behoud van Zozijn als een stabiele en betrouwbare zorgpartner, met aandacht voor duurzaamheid en innovatie. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van externe relaties, zoals met accountants en banken, en je leidt het jaarrekening traject.

Je speelt een cruciale rol in treasury, waaronder liquiditeitsprognoses, geldbeheer en meerjarenprognoses. Ook adviseer je bij investeringen met grote financiële risico's, zoals vastgoedprojecten, en ben je verantwoordelijk voor leningen en deposito's.

Als expert ben je beschikbaar voor financiële afdelingen bij complexe vraagstukken. Je verbindt de afdelingen zorgadministratie, financiële administratie, salarisadministratie en business control, en stemt regelmatig af met contractmanagement en functioneel beheer.

Samen met Gideon Elshof, directeur FC&III voorzie je de Raad van Bestuur van Zozijn van de juiste informatie en advies. Je werkt nauw samen met de zorgcontroller en draagt bij aan een prettige samenwerking binnen het team.

Wie zijn wij?

Jij als concern controller krijgt bij ons de kans om niet alleen je financiële expertise verder te ontwikkelen, maar ook om direct impact te hebben op het leven van mensen. Sluit je aan bij ons gepassioneerde team Marleen van Emst, Mirte Spijker en Steffen Soboll en draag bij aan een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met een beperking. Vanaf 1 mei verwelkomen we nog twee nieuwe collega’s in ons team. Samen kunnen we bouwen en écht het verschil maken!


In de woorden van je toekomstige collega Steffen over de afdeling:


"Welkom in een wereld waar warme zorg en betekenisvol werk samenkomen. Sluit je aan bij een organisatie die er echt toe doet, waar liefdevolle zorg niet alleen een belofte is, maar een dagelijkse realiteit. Hier draait het niet alleen om de maatschappelijke bijdrage, maar ook om financiële haalbaarheid zonder concessies te doen aan kwaliteit. Stap binnen en voel de hartelijke begroetingen van onze cliënten die over ons landgoed zichzelf kunnen zijn - hier vind je de ware betekenis van jouw inzet."


Binnen onze dienst FC&III geloven we dat onze producten en diensten een duidelijke meerwaarde moeten bieden voor de medewerkers en het management van Zozijn. Onze medewerkers opereren binnen een complexe en veranderlijke omgeving, waarbij we streven naar een klantgerichte en resultaatgerichte samenwerking.


De dienst FC&III van Zozijn omvat verschillende afdelingen, waaronder Financiën (financiële administratie, zorgadministratie en salarisadministratie), Business Control, ICT, informatiemanagement, Functioneel Beheer en Inkoop. Deze dienst wordt geleid door Gideon Elshof, directeur FC&III, waarbij je als controller rechtstreeks aan Gideon rapporteert. Onze medewerkers binnen FC&III bieden vanuit hun eigen expertise ondersteuning aan de directie, het management en de medewerkers van Zozijn. De dienst FC&III staat bekend om haar jaarlijkse bakwedstrijd, genaamd "Heel Holland bakt met FC&III", waarbij jouw nieuwe team vorig jaar de overwinning behaalde!


En voor welke organisatie ga jij van betekenis zijn? Bij Zozijn in Gelderland en Overijssel streven we ernaar mensen met een beperking te helpen ontwikkelen, zodat ze volledig tot bloei kunnen komen. Onze cliënten maken integraal deel uit van de samenleving - we ondersteunen hen bij het benutten van wat de samenleving te bieden heeft en stimuleren hen om hun unieke bijdrage te leveren. Het draait allemaal om de cliënten en hun netwerk, om hun eigenheid, gezondheid, leven en regie daarover. In een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat voor hen van belang is. Onze kernwaarden - liefdevol, vakkundig en vindingrijk - vormen hierbij onze leidraad.
Enthousiast? 

Solliciteer vandaag nog en laat jouw passie voor financiën en zorg samenkomen in een betekenisvolle carrière. Wil je nog meer weten? Bel dan gerust met Gideon Elshof directeur van de dienst FC&III (06 15115692). 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!