Overslaan naar content

Coördinerend ondersteuner - Boshuis

Op locatie
  • Wilp, Gelderland, Nederland
€ 2.821 - € 3.938Oost-VeluweBegeleiders & ondersteuners

Functieomschrijving

Wil jij als coördinerend begeleider de cliënten van Zozijn tot bloei laten komen op het prachtige Boshuis? Of terwijl ‘’De villa van de Lathmer’’? Ben je op zoek naar een toffe baan waarin je van grote waarde kunt zijn? En wil je werken op een prachtig landgoed in Wilp met goede arbeidsvoorwaarden? Dan hebben wij volop kansen en mogelijkheden voor jou bij ons op Het Boshuis! Wil je meer weten? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog!

Wat bieden wij jou?

  • Natuurlijk alle arbeidsvoorwaarden die horen bij de CAO-gehandicaptenzorg. Een passend salaris o.b.v. jouw werkervaring tot maximaal € 3.938 bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 45) maakt daar onderdeel van uit. Dit vullen wij vanuit Zozijn aan met een aantrekkelijk fietsplan, sportplan en computerplan.
  • Een contract van 80%, oftewel 28,8 uur.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • De kans om te werken op een prachtige villa van de Lathmer, waarbij de cliënten op nummer 1 staan en de sfeer goed is!
  • Een hecht team dat fijn samenwerkt met veel kennis in huis, en graag kennis met je maakt.
  • Collega's en cliënten die staan te popelen om kennis met je te maken!

Wie ben jij?

• Heb jij een passie voor zorg en een relevante opleiding op minimaal mbo-niveau 4, zoals MMZ of Social Work?
• Heb jij een natuurlijk talent voor het coördineren van diverse zorgvragen van cliënten?
• Ben jij een geboren leider die moeiteloos werkinhoudelijke instructies en aanwijzingen kan geven aan je team?
• Sta jij bekend om je enthousiasme, gezonde dosis humor en leergierige houding?
• Beschik jij over het vermogen om overstijgend te denken, het overzicht te bewaren en methodisch te werken?

Wat ga je doen?


Als coördinerend ondersteuner bij Boshuis ben je verantwoordelijk voor het bieden van dagelijkse ondersteuning aan cliënten, waarbij je samenwerkt met een enthousiast en gedreven team om een vertrouwde en stimulerende woonomgeving te creëren. Je leert de cliënten kennen en begrijpt hun behoeften, signaleert knelpunten en bedenkt creatieve oplossingen. Je stelt zorgplannen vast, voert deze uit en stelt ze bij waar nodig. Daarnaast bied je structuur en ruimte voor eigen regie aan de cliënten. Je onderhoudt contact met verwanten en helpt de cliënten bij het onderhouden van hun netwerken. Verder verricht je administratieve werkzaamheden en neem je deel aan teamoverleggen. Je coacht en ondersteunt ook je collega's, helpt hen bij hun professionele ontwikkeling en zorgt voor een positieve werkomgeving. Je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen verschillende situaties en taken. Je werkt met een gezonde dosis humor en inlevingsvermogen, en hebt een sterk zelfreflecterend vermogen. Het doel is om samen met je collega's ervoor te zorgen dat de cliënten tot bloei komen.Vereisten

Waar ga je werken?

Op het Boshuis wonen twintig cliënten in de leeftijd van midden twintig tot zeventig jaar verdeeld over twee groepen: Het Boshuis 27 en het Boshuis 29. De cliënten hebben een licht tot matige verstandelijke beperking. Ze kunnen enorm veel zelf, maar zijn wel jouw begeleiding nodig om structuur te geven aan de dag! Er zijn een paar bewoners die lichte ondersteuning nodig hebben bij de ADL. Vanzelfsprekend help jij ze hier graag mee. Alle cliënten hebben een vorm van dagbesteding of werk. Daarnaast hebben ze allemaal een eigen zit-/slaapkamer met douche en toilet. Ieder ingericht naar zijn/haar eigen smaak. Naast dat de cliënten graag op hun eigen appartement zijn, vinden ze het ook gezellig om zich in de gezamenlijke woonkamer met keuken te bevinden. En wat wordt er gedaan in de keuken? Gekookt natuurlijk! Jij als begeleider vindt het leuk om samen met de cliënten te koken op bijvoorbeeld de vrije vrijdag. Daarnaast is er in de woonkamer tijd voor ‘’ontspanning’’; bijvoorbeeld een fanatiek potje bowlen op de Wii. Tijdens o.a. deze activiteiten is het wel net zo leuk als je een beetje gevoel voor humor hebt; lachen en plezier hebben is namelijk erg belangrijk op het Boshuis!


Solliciteer direct!

Wij ontvangen jouw reactie graag zo snel mogelijk, klik op "Solliciteren". Gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden, dan zoeken we wat langer door. In het kader van de vergewisplicht worden, voordat we overgaan tot een mogelijke aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Tot slot mag je voor eventuele vragen altijd mailen naar werkenbij@zozijn.nl of bellen naar Sebastiaan Streppel (recruiter) op 06-15453105. We zien elkaar!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!