Overslaan naar content

Coördinerend ondersteuner - Dorpshuis

Op locatie, Hybride
 • Wilp, Gelderland, Nederland
€ 2.821 - € 3.938Oost-Veluwe

Functieomschrijving

Ben jij de innovatieve, samenwerkingsgerichte professional met horeca-ervaring die ons dorpshuis in Wilp tot het bruisende hart van Lathmer maakt, terwijl je een zinvolle dag invulling creëert voor onze cliënten en de samenwerking tussen dagbesteding, horeca en vrije tijd ontwikkelt? Solliciteer nu en maak het verschil!


Wat bieden wij jou?

 • Een passend salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 45, maximaal € 3938,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Dit is natuurlijk exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, voor 28-32 uur per week.
 • De functie wordt gecombineerd met wonen. Dat betekent dat je ook op woonafdelingen wordt ingezet waardoor je onregelmatige werktijden kunt hebben.
 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een beetje beter te worden. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor jou. Zo bieden we je vanuit ons eigen opleidingscentrum in Voorst verschillende opleidingen en trainingen aan. Ook hebben we een groot aanbod aan online trainingen via Goodhabitz zodat jij je persoonlijke ontwikkeling een boost kan geven.
 • Tot slot kun je gebruikmaken van ons sport-, computer- en fietsplan en alle overige voordelen van de CAO Gehandicaptenzorg.

Wie ben jij?

 • Je hebt een relevante opleiding in de zorg op minimaal mbo-niveau 4 of HBO.
 • Je hebt ervaring binnen de gehandicaptenzorg en de horeca.
 • Je bent stressbestendig, staat stevig in je schoenen, en hebt ervaring met hechtingsproblematiek en psychiatrische ziektebeelden, waarbij je goed afstand en nabijheid kunt bewaren.
 • Je hebt een duidelijke en consistente werkstijl: je zegt wat je doet en doet wat je zegt.
 • Je kunt overzicht bewaren, methodisch werken, en bent oplossingsgericht.
 • Je denkt "out of the box" en hebt een creatieve benadering bij het vinden van oplossingen.

Wat ga je doen?

Als coördinerend ondersteuner Dorpshuis maak je ons Dorpshuis tot het bruisende hart van de Lathmer. Je verzorgt een zinvolle dag invulling voor 20 cliënten, coördineert activiteiten zoals inloopdagen, thema bijeenkomsten en feesten, ontwikkelt de samenwerking tussen dagbesteding, horeca en vrije tijd. We zoeken een enthousiaste professional met ruime horeca-ervaring, bij voorkeur met ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt. Je bent innovatief, samenwerkingsgericht en communicatief vaardig. Wij bieden een dynamische werkomgeving, een betrokken team en de kans om een verschil te maken in de gemeenschap. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer nu en help ons het Dorpshuis tot een ontmoetingsplek voor iedereen te maken.

Vereisten

Waar ga je werken?

Het Dorpshuis is een levendige ontmoetingsplek waar ontspanning en gezelligheid samenkomen. Gelegen in het hart van de Lathmer, biedt het Dorpshuis een warme en uitnodigende omgeving voor cliënten, verwanten en personeel. Voor onze cliënten is het Dorpshuis tevens een belangrijke dagbesteding locatie, waar zij een zinvolle invulling van hun dag vinden. Naast dagbesteding organiseert onze Vrije Tijd-afdeling diverse activiteiten zoals inloopdagen, playbackshows, ontspanningsavonden en feestelijke evenementen, waardoor er altijd iets te beleven is en nieuwe ontmoetingen ontstaan. Ook de innerlijke mens komt niets tekort, dankzij Horeca Wilp die heerlijke lunches serveert voor personeel, cliënten en bezoekers. Voor zakelijke bijeenkomsten en overleg is er een moderne vergaderruimte beschikbaar, die regelmatig door diverse afdelingen en bedrijven wordt gebruikt. Het Dorpshuis is meer dan een gebouw; het is een knooppunt van ontspanning en interactie waar iedereen zich thuis kan voelen. Hier werken we samen aan een sterkere, verbonden samenleving en bieden we een plek waar iedereen welkom is.

Solliciteren

Klik op "Solliciteren" om snel te reageren. Sollicitatiegesprekken zullen worden gevoerd gedurende de periode dat de vacature openstaat. Mocht de perfecte kandidaat nog niet gevonden zijn, dan gaan we verder met zoeken. Als onderdeel van onze zorgvuldigheidsplicht zullen referenties worden opgevraagd bij voorgaande werkgevers voordat een eventuele aanstelling plaatsvindt. Daarnaast vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Laura Wesselink (manager) via telefoonnummer 06-10530633. We kijken uit naar jouw reactie!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!