Skip to content

Bijbaan gehandicaptenzorg

Wilp, Gelderland, Nederland€ 16,38 - € 17,66 per uurOost-VeluweBijbaan & vakantiewerk

Functieomschrijving

Kom werken bij Zozijn in Wilp als bijbaan. Wij hebben volop kansen en mogelijkheden voor jou tijdens je studie!

First things first!

Wij bieden jou € 16,38 bruto per uur all-in (jonger dan 21 jaar) of € 17,66 bruto per uur all-in (21 jaar en ouder). Je bent minimaal 17 jaar of ouder en minimaal 8 uur per week beschikbaar. De uren zijn in overleg en je bent flexibel inzetbaar. Onze reiskostenvergoeding bedraagt € 0,13 per kilometer. 


Een bijbaan die aan jouw studie gerelateerd is, is niet alleen leuk voor jou en je portemonnee. Je helpt ook mee het terugdringen van de tekorten in de zorg én je bouwt aan een relevant cv voor na je studie.

Waar ga je werken?

Op het landgoed de Lathmer in Wilp wonen en werken cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Wil jij cliënten helpen bij de dagelijkse verzorging? Of gaat jouw voorkeur meer uit naar cliënten die intensieve begeleiding nodig hebben? We kijken graag samen wat het beste bij jou past! Denk je dit al te weten? Geef dan jouw voorkeur aan in je sollicitatie. We hebben plekken beschikbaar bij de volwassenzorg in Wilp. Hier wonen bijna 400 mensen die zich thuis voelen in een beschermende leefomgeving. Van jong tot oud, voor iedereen bieden we een passende plek. 

Vereisten

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar 3e jaars studenten mbo-niveau 3 of 4 die een zorggerelateerde opleiding volgen. Of vanaf 1e jaar HBO-SW/V studenten die naast hun opleiding graag willen bijverdienen én tegelijk werkervaring opdoen. Klinkt een bijbaan of vakantiewerk in de gehandicaptenzorg als wat voor jou? Wij doen altijd ons best om de leukste bijbaan bij Zozijn voor jou te vinden!

Heb je nog vragen?

Mail naar werkenbij@zozijn.nlbel naar 06 25 29 84 49 of stuur ons een bericht op WhatsApp.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!