Overslaan naar content

Begeleider - Boshuis

Op locatie
 • Wilp, Gelderland, Nederland
 • Wilp, Gelderland, Nederland
+1 meer
€ 2.393 - € 3.360Oost-Veluwe

Functieomschrijving

Wil jij als begeleider de cliënten van Zozijn tot bloei laten komen op het prachtige Boshuis? Of terwijl ‘’De villa van de Lathmer’’? Ben je op zoek naar een toffe baan waarin je van grote waarde kunt zijn? En wil je werken op een prachtig landgoed in Wilp met goede arbeidsvoorwaarden? Dan hebben wij volop kansen en mogelijkheden voor jou bij ons op Het Boshuis! Wil je meer weten? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog!


Wat bieden wij jou?

 • Natuurlijk alle arbeidsvoorwaarden die horen bij de CAO-gehandicaptenzorg. Een passend salaris o.b.v. jouw werkervaring tot maximaal € 3.360 bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 35) maakt daar onderdeel van uit. Dit vullen wij vanuit Zozijn aan met een aantrekkelijk fietsplan, sportplan en computerplan.
 • Een contract van 80%, oftewel 28,8 uur.
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • De kans om te werken op een prachtige villa van de Lathmer, waarbij de cliënten op nummer 1 staan en de sfeer goed is!
 • Een hecht team dat fijn samenwerkt met veel kennis in huis, en graag kennis met je maakt.
 • Collega's en cliënten die staan te popelen om kennis met je te maken!

Wie ben jij?

 • Je hebt een relevante opleiding in de zorg op minimaal mbo-niveau 3.
 • Van onregelmatig werken schrik jij niet, want dat hoort immers bij werken in de zorg.
 • Hier krijg je vanzelfsprekend toeslag over betaald.
 • Jij bent iemand die een gezonde dosis humor heeft, geduldig is, gezelligheid brengt, duidelijk is en stevig in de schoenen staat.
 • Je kunt methodisch en zelfstandig werken.
 • Het DNA van Zozijn spreekt jou aan. Dan hebben we het over liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Wat ga je doen?

Voor het Boshuis zijn we op zoek naar een begeleider met een gezonde dosis humor en inlevingsvermogen en willen werken in een enthousiast en gedreven team. Samen met je collega’s ondersteun je elke cliënt op een manier die past bij de persoon en de ondersteuningsvraag. Hierbij voel je aan wanneer je ruimte moet geven en wanneer juist sturing gewenst is. Je verliest de behoefte van de cliënten nooit uit het oog en zorgt voor een vertrouwde woonomgeving. Je zorgt ervoor dat de cliënt zelf de regie houdt, want daar wordt veel waarde aan gehecht. Daarnaast onderhoud je contact met verwanten van de cliënt en help je de cliënt bij het onderhouden van zijn/haar netwerk. Je beschikt over zelf reflecterend vermogen en bent je continu bewust van je handelen. Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen met je collega's. Daarnaast kun je snel schakelen in verschillende situaties. Samen zorg je er dag in dag uit weer voor dat onze cliënten tot bloei komen. Ben jij degene die samen met een enthousiast en gedreven team onze cliënten structuur kan bieden? Dan kijken we enorm uit naar jouw sollicitatie!

Vereisten

Waar ga je werken?

Op het Boshuis wonen twintig cliënten in de leeftijd van midden twintig tot zeventig jaar verdeeld over twee groepen: Het Boshuis 27 en het Boshuis 29. De cliënten hebben een licht tot matige verstandelijke beperking. Ze kunnen enorm veel zelf, maar zijn wel jouw begeleiding nodig om structuur te geven aan de dag! Er zijn een paar bewoners die lichte ondersteuning nodig hebben bij de ADL. Vanzelfsprekend help jij ze hier graag mee. Alle cliënten hebben een vorm van dagbesteding of werk. Daarnaast hebben ze allemaal een eigen zit-/slaapkamer met douche en toilet. Ieder ingericht naar zijn/haar eigen smaak. Naast dat de cliënten graag op hun eigen appartement zijn, vinden ze het ook gezellig om zich in de gezamenlijke woonkamer met keuken te bevinden. En wat wordt er gedaan in de keuken? Gekookt natuurlijk! Jij als begeleider vindt het leuk om samen met de cliënten te koken op bijvoorbeeld de vrije vrijdag. Daarnaast is er in de woonkamer tijd voor ‘’ontspanning’’; bijvoorbeeld een fanatiek potje bowlen op de Wii. Tijdens o.a. deze activiteiten is het wel net zo leuk als je een beetje gevoel voor humor hebt; lachen en plezier hebben is namelijk erg belangrijk op het Boshuis!


Solliciteer direct!

Wij ontvangen jouw reactie graag zo snel mogelijk, klik op "Solliciteren". Gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden, dan zoeken we wat langer door. In het kader van de vergewisplicht worden, voordat we overgaan tot een mogelijke aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Tot slot mag je voor eventuele vragen altijd mailen naar werkenbij@zozijn.nl of bellen naar Sebastiaan Streppel (recruiter) op 06-15453105. We zien elkaar!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!