Overslaan naar content

Assistent pedagogisch ondersteuner - het Klokhuis

Wilp, Gelderland, Nederland€ 2.338 - € 3.294 per maandKind & jeugdBegeleiders & ondersteuners

Functieomschrijving

Heb jij je 1e leerjaar afgerond richting Zorg & Welzijn op niveau 3, 4 of HBO? En wil jij je start maken als assistent pedagogisch ondersteuner binnen Kind & Jeugd. Ben jij spontaan, creatief, betrouwbaar en inzetbaar in vakanties en op zaterdagen? Dan zoeken we jou voor onze locatie Kind & Jeugd, het Klokhuis in Wilp! 

Wat bieden wij jou?

  • Een gezellige (bij)baan binnen Kind & Jeugd voor gemiddeld 9 uur in de week;
  • Een baan waar jij energie van krijgt! Jij mag zorgen voor leuke invulling van vrije tijd voor de kinderen.  
  • Een baan waar jij de slingers mag ophangen en zorgt dat het gezellig is. Hiervoor krijg jij uiteraard ook nog een salaris van maximaal € 3.067,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 30 conform cao gehandicaptenzorg; 
  • Ook ontvang je uiteraard je vakantiegeld van 8,0% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Vanuit Zozijn bieden wij een aantrekkelijk fietsplan aan, een sportplan (dit mag bij elke club), én een computer- of telefoonplan.  

Wie ben jij? 

  • Je volgt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3 zorg & welzijn (je 1e leerjaar moet zijn afgerond, propedeuse moet zijn behaald); 
  • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen;
  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met verzorgende taken in combinatie met intensieve gedragsvragen.
  • Je bent, flexibel, sociaal, communicatief;
  • Het DNA van Zozijn spreekt jou aan. Dan hebben we het over liefdevol, vakkundig en vindingrijk;
  • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren. 

Vereisten

Wat ga je doen?

De gespecialiseerde begeleiding in vrijetijd vindt plaats op het Klokhuis na schooltijden, op de zaterdagen en in de vakanties. Je gaat vooral op de zaterdag en in schoolvakanties werken. Vrije tijd en gezelligheid staan voorop. Denk hierbij aan een bezoekje op onze kinderboerderij op het landgoed, knutselen en sporten. Op zaterdagochtend gaan we met de kinderen en jongeren zwemmen in het zwembad op het landgoed. De leeftijd van de kinderen en jongeren varieert. Je biedt ondersteuning afgestemd op de leeftijd, interesse en mogelijkheden van het kind. Het persoonlijk ondersteuningsplan van een kind vormt daarvoor de basis. Daast werk je samen met je collega's. Je kunt daarom methodisch werken, makkelijk schakelen maar ook samen als zelfstandig werken.  Ook kan dit een eerste start zijn voor een mooie carrière binnen Kind & Jeugd bij Zozijn, dat jij je doorontwikkeld tot een specialistisch begeleider! 

Waar ga je werken?  

Het Klokhuis is op reguliere schoolweken geopend van maandag t/m donderdag van 15:00 – 18:00uur, behalve op de woensdag. Dan zijn we al open vanaf 12:00 uur en gaat iedereen gezamenlijk lunchen met zijn of haar eigen broodtrommeltje van huis.

Het bijzondere aan onze buitenschoolse opvang is, dat we óók op de zaterdag zijn geopend van 8.30 – 18:00uur.

Naast reguliere schoolweken, zijn we ook in de vakanties open. In de vakanties, zijn we ook open op de vrijdagen.


Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

Kind & Jeugd

Kinderen en jongeren met ontwikkelvragen kunnen voor zorg, ondersteuning en behandeling bij Zozijn terecht. Dit doen we op en vanuit zes basislocaties. Eén van deze locaties is Kind en Jeugd Wilp, intensieve begeleiding Oost-Veluwe op landgoed de Lathmer.
Hier kunnen kinderen en jongeren wonen, is er gelegenheid tot logeren en gespecialiseerde begeleiding in vrije tijd. Er is een kindercentrum voor dagbehandeling.


De sollicitatieprocedure 

Heb je interesse in deze functie als Pedagogisch ondersteuner bij Zozijn in Wilp? Klik op de knop “Solliciteren". Wij nemen vervolgens binnen één werkdag contact met je op. De verdere sollicitatieprocedure richten we in naar jouw wens. We kunnen je in ieder geval één garantie geven, jij gaat na een werkdag met een big smile en een voldaan gevoel naar huis. We zien elkaar! 


Voor deze vacature hebben we geen sluitingsdatum. Tot slot mag je voor eventuele vragen altijd mailen naar werkenbij@zozijn.nl.of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!