Overslaan naar content

Specialistisch begeleider - de Toren

Wilp, Gelderland, Nederland€ 2.617 - € 3.535 per maandKind & jeugdBegeleiders & ondersteuners

Functieomschrijving

Wil jij als specialistisch begeleider in de gehandicaptenzorg bij sector kind & jeugd de jongeren van Zozijn tot bloei laten komen?
Wij zijn op zoek naar veerkrachtige collega’s die niet snel uit het veld te slaan zijn. De kinderen en jongvolwassenen waarmee je komt te werken hebben hun weg naar ons gevonden om redenen die vragen om specifieke aandacht en begrip. Onze ideale kandidaat begrijpt dat het werken met deze doelgroep een stevige, maar waardevolle taak is. Sta jij klaar om met vastberadenheid en empathie het verschil te maken in hun levens? Je bent meer dan welkom!

Wat bieden wij jou?

  • Het landgoed beschikt onder anderen over woningen voor jongeren, een school voor speciaal onderwijs de Daniel de Brouwerschool, orthopedagogisch kindercentrum, een gespecialiseerde BSO, kinderboerderij en een logeerhuis. We zijn dus de specialisten als het gaat om jongeren met een beperking een veilige haven te bieden. Hier wil je toch aan bijdragen?
  • Collega's die staan te popelen om kennis met je te maken en jongeren voor wie jouw begeleiding van grote waarde is. Bram, Gijs, Joanne* en de rest kunnen niet wachten om jou te leren kennen en in hun grote hart te sluiten.
  • Het aantal uren en type contract zijn in overleg. Hierbij houden wij graag rekening met jouw wensen.
  • Natuurlijk alle arbeidsvoorwaarden die horen bij de CAO-gehandicaptenzorg. Een passend salaris o.b.v. jouw werkervaring tot maximaal € 3.535,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 40) maakt daar onderdeel van uit.
  • Ook ontvang je uiteraard je vakantiegeld van 8,0% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Vanuit Zozijn bieden wij een aantrekkelijk fietsplan aan, een sportplan en een computerplan. Tevens kun je vrijblijvend online cursussen volgen via Goodhabitz. En bieden wij workshops aan via Zozijn vitaal. Ook hebben wij een opleidingscentrum in Voorst om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante opleiding in de zorg op minimaal mbo-niveau 4 (of soortgelijk).
  • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg, met name van de complexe problematiek zoals hechtingsproblematiek.
  • Ervaring is fijn, maar geen vereiste! O.b.v. de ervaring die je al dan niet hebt, bepalen we wel je salaris.
  • Van onregelmatig werken schrik jij niet, want dat hoort immers bij werken in de zorg. Hier krijg je vanzelfsprekend toeslag over betaald.
  • Het DNA van Zozijn spreekt jou aan. Dan hebben we het over liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Vereisten

Wat ga je doen?

Als specialistisch begeleider lever je een bijdrage aan het zorgplan, de signaleringsplannen en begeleidingsafspraken. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende dagelijkse werkzaamheden. Je werkt proactief en probeert elke dag het beste uit de jongeren te halen. De stapjes zijn vaak klein, maar kunnen voor de jongeren van grote betekenis zijn. Naast de zorg en begeleiding voor de jongeren vinden we het belangrijk dat we goed samenwerken met de ouders.


Op onze locatie de Toren wonen 10 jongeren in de leeftijd van 10 tot 19 jaar met een complexe en intensieve begeleidingsvraag. Ze hebben een lage ontwikkelingsleeftijd (0 tot 4 jaar). Jij geeft begeleiding op basis van het zorgplan. Je werkt afwisselend op de groep en individueel met de jongeren. De jongeren op De Toren kunnen niet vertellen wat ze voelen, denken of zien. Als specialistisch begeleider let je op de kleine signalen en geef je betekenis aan de signalen die de jongeren geven.

Waar ga je werken?

Op de Toren staat een jong en dynamisch team. Wij zijn in ontwikkeling om zelf organiserend te worden. We vinden het belangrijk om voor de jongeren een gezellige en warme sfeer neer te zetten. Naast aandacht voor onze jongeren, vinden wij aandacht voor elkaar ook erg belangrijk. Het is van belang om op elkaar te kunnen bouwen en elkaar te vertrouwen.

Bij ons in Wilp wonen bijna 400 mensen tussen de 10 en 90 jaar oud. Zij voelen zich thuis in deze beschermende leefomgeving. De ondersteuning is gericht op een zo normaal mogelijk leefklimaat. Welke ondersteuning daarvoor nodig is? Dat verschilt per persoon. Elke bewoner heeft een eigen zorgvraag.


Ook is er op ons landgoed alle ruimte voor jou als begeleider. We kijken graag samen met jou waar én hoe jij het beste uit mensen haalt. Uit jezelf, je cliënten en je collega’s.


Hebben wij je interesse gewekt en kun je niet wachten om een kijkje te nemen op onze locatie van kind & jeugd? Kijk dan nu alvast onderstaande video over locatie de Toren, en ontmoet alvast je nieuwe collega’s en onze toppers bij Zozijn!


Solliciteer direct!

Heb je interesse in deze functie als specialistisch begeleider bij Zozijn in Wilp? Klik op de knop “Solliciteren". Wij nemen vervolgens binnen één werkdag contact met je op. De verdere sollicitatieprocedure richten we in naar jouw wens. We kunnen je in ieder geval één garantie geven, jij gaat na een werkdag met een big smile en een voldaan gevoel naar huis. We zien elkaar!

Voor deze vacature hebben we geen sluitingsdatum. Dit betekent dat we doorlopend op zoek zijn naar collega's die ons ondersteunen in de zorg voor onze jongeren. Tot slot mag je voor eventuele vragen altijd mailen naar werkenbij@zozijn.nl.


*Om privacyredenen hebben wij de personen in deze vacature een fictieve naam gegeven.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!