Overslaan naar content

Verzorgende IG (VIG'er)

Wilp, Gelderland, Nederland€ 2.338 - € 3.294 per maandOost-VeluweBegeleiders & ondersteuners

Functieomschrijving

Met jouw persoonlijke aandacht laat je cliënten tot bloei komen. Als verzorgende IG (VIG'er) bij Zozijn in Wilp bied je liefdevolle en professionele ondersteuning. Wat je daarvoor terugkrijgt? Volop afwisseling en een warme en leerrijke werkomgeving.

Wat bieden wij jou?

  • Natuurlijk alle arbeidsvoorwaarden die horen bij de CAO-gehandicaptenzorg. Een passend salaris o.b.v. jouw werkervaring tot maximaal € 3.294,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 35) maakt daar deel van uit. Dit vullen wij vanuit Zozijn aan met 8% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering, een aantrekkelijk fietsplan, sportplan en computerplan.
  • Een gesprek waarin we samen kijken naar jouw wensen. Op basis daarvan plannen we een meeloopdienst in, zodat je zeker weet dat jij straks helemaal op je plek zit! We hebben veel mogelijkheden voor jou in Wilp op ons landgoed de Lathmer.
  • Cliënten voor wie jouw zorg van grote waarde is en collega’s die jou met open armen willen ontvangen.
  • Een gave baan in de gehandicaptenzorg waarin je genoeg ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. We hebben daarvoor ons eigen opleidingscentrum in Voorst.
  • Het aantal uren is bespreekbaar en we bieden je een vast contract.

P.S. in de toekomst komt er zelfs kinderopvang bij ons op het landgoed in Wilp. Hoe fijn is dat vooruitzicht?

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s draag jij zorg voor de begeleiding van onze cliënten. Je ondersteunt hen bij hun persoonlijke verzorging, voert verpleegtechnische handelingen uit, ondersteunt bij dagelijkse activiteiten en bij het oplossen van praktische problemen. Je begeleidt bewoners van het landgoed de Lathmer in Wilp. Dit zijn mensen met ernstige verstandelijke en lichamelijke beperkingen, die intensieve zorg nodig hebben. Ze hebben een ontwikkelingsleeftijd van ongeveer 0 tot 6 maanden. Iedere bewoner heeft een eigen ondersteuningsvraag. De meesten hebben problemen met hun zicht en/of gehoor en zijn daardoor volledig afhankelijk van jouw dagelijkse zorg. Persoonlijk contact staat bij jouw werk voorop.

Je zorgt voor een vertrouwde woonomgeving en zorgt dat de cliënt zoveel mogelijk zelf de regie houdt. Daarnaast onderhoud je contact met verwanten van de cliënt en help je bij het onderhouden van zijn/haar netwerk. Je bent gericht op een fijne samenwerking met je team. Je team bestaat uit een mix van zorgprofessionals die de bewoners goed kennen. Elke bewoner heeft naast de woonbegeleiders bijvoorbeeld een eigen gedragswetenschapper. Samen met het team kijken we naar alle belangrijke factoren rondom de bewoner. Dit helpt ons bij het formuleren van zorgvragen, doelen en bijbehorende acties.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een diploma Verpleegkundige (niveau 4).
  • Ervaring is fijn, maar geen vereiste! We kijken graag naar jouw kwaliteiten.
  • Jij begrijpt als geen ander dan onregelmatig werken hoort bij werken in de zorg. Hier krijg je vanzelfsprekend toeslag overbetaald. Werken om het weekend is trouwens erg gezellig bij Zozijn!
  • Het DNA van Zozijn spreekt jou aan. Dan hebben we het over liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Waar ga je werken?

Je bent er vast al eens voorbijgereden: landgoed de Lathmer in Wilp. Op het autoluwe landgoed midden in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen zijn allerlei voorzieningen van Zozijn te vinden. Hierbij kun je denken aan woningen, maar ook een behandelcentrum, een ZMLK-school, een Johan Cruyff Court, een zwembad, een kinderboerderij en zelfs een kasteel. Er is ruimte in overvloed en het is er heerlijk werken midden in de natuur.


Bij ons op het landgoed in Wilp wonen bijna 400 mensen tussen de 10 en 90 jaar oud. Zij voelen zich thuis in deze beschermde leefomgeving. Doordat er zoveel te doen is op het landgoed zijn er genoeg activiteiten om te kunnen ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling naar de kinderboerderij wanneer een cliënt hier blij van wordt. Elke bewoner heeft een eigen ondersteuningsvraag. Jij als verzorgende IG weet hierop in te spelen, zodat elke bewoner het beste uit zichzelf kan halen.

Ook is er op ons landgoed alle ruimte voor jou.We kijken graag samen met jou waar én hoe jij het beste uit mensen haalt. Uit jezelf, je cliënten en je collega’s. Denk bijvoorbeeld aan een extra opleiding, cursus of bijscholing. In overleg is er van alles mogelijk bij Zozijn!

Bekijk onderstaande video voor een goed beeld van ons prachtige landgoed of neem een kijkje op deze pagina om een beeld te krijgen van alle verschillende werkplekken.

Solliciteer direct!

Heb je interesse in deze functie als verpleegkundige IG (VIG'er) bij Zozijn in Wilp? Klik dan direct op de knop “Solliciteren". Wij nemen vervolgens binnen één werkdag contact met je op. De verdere sollicitatieprocedure richten we in naar jouw wens. Wil je graag meelopen? Dan regelen we dit! Weet je al precies wat je leuk lijkt? Dan regelen we dat!

Voor deze vacature hebben we geen sluitingsdatum. Dit betekent dat we doorlopend op zoek zijn naar collega's die ons ondersteunen in de zorg voor onze cliënten.

Tot slot mag je voor eventuele vragen altijd mailen naar werkenbij@zozijn.nl, bellen naar 06-25298449 of klik hier om ons te appen. Wij reageren binnen één werkdag. We zien elkaar!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!