Icoon telefoon Bel ons
  • Icoon telefoon 088 575 30 00
  • Icoon envelop [javascript protected email address]
werken bij Zozijn

Ontwikkelen


De gehandicaptenzorg blijft zich ontwikkelen en veranderen. Daarom bieden we onze collega’s volop mogelijkheden om zich bij te scholen en kennis te delen. We zijn een lerende organisatie. Dit betekent vooral dat onze medewerkers actief gestimuleerd worden om te blijven leren en hun opgedane kennis te delen met hun collega's. Wanneer onze medewerkers hun ervaringen en inzichten delen en samen komen tot nog betere oplossingen en nieuwe inzichten zorgen we er met elkaar voor dat onze cliënten optimaal tot bloei kunnen komen.

Opleidingscentrum

Medewerkers van Zozijn wordt structureel de mogelijkheid geboden opleidingen te volgen en hun kennis te verbreden of verdiepen. Ook is er vanuit kwaliteit en welzijn veel aandacht voor het delen van kennis en 'best practices'.

Trainings Aanbod 20180911

Zorglab

Het Zorglab van Zozijn is actief betrokken bij het ontwikkelen en in de praktijk integreren van nieuwe zorgtechnologie. Slimme technologie maakt het mogelijk dat mensen met een beperking zelfstandiger en plezieriger leven. Denk bijvoorbeeld aan een app die de iPad verandert in een spraakcomputer, een robot die stimuleert te bewegen of een computerprogramma dat structuur brengt in je dag. Het Zozijn Zorglab zoekt, test en deelt (zorg)technologie.