Overslaan naar content

Functies bij Zozijn

In dialoog zijn met elkaar, dat is de grondhouding bij Zozijn. Daarbij maakt het niet uit wat voor werk iemand doet. Begeleiders, ondersteuners, behandelaren, gedragswetenschappers, (para)medici, managers, stafmedewerkers, directeuren en bestuurders, allemaal willen we werken vanuit deze grondhouding. Dit doen we met vallen en opstaan, maar alleen op die manier maken we het mogelijk dat cliënten liefdevolle en vakkundige zorg en ondersteuning krijgen en tot bloei kunnen komen. We zien elkaar. We zien onze cliënten en we zien elkaar als collega's. Past deze manier van omgaan met elkaar ook bij jou? Dan verwelkomen we jou graag als nieuwe collega! We kijken er naar uit met jou samen te werken en bieden diverse functies aan.

Deze collega's vormen het hart van onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar begeleiders en ondersteuners die onze visie delen: oog voor verschil. Dat kan variëren van hulp bij zelfzorg tot het aanleren van vaardigheden om zo zelfstandig mogelijk te leven. Denk aan lichamelijke, psychische of sociale ontwikkeling, gezondheid en veiligheid. Of het aanbieden van behandeling op maat aan cliënten met (ernstige) gedragsproblematiek.

De professionals van de afdeling zorg, advies & behandeling geven advies en behandelen onze cliënten. We hebben veel kennis en expertise in huis en daar zijn we trots op. We bieden behandelingen vanuit verschillende behandeldisciplines en zorgen dat kennis up-to-date blijft. Artsen VG, diëtisten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten, gedragswetenschappers, enzovoorts ondersteunen onze cliënten en niet onbelangrijk, medewerkers.

Onze interne flexpool heet ZoProf. Als je op zoek bent naar een flexibele baan met zekerheid, dan is ZoProf ideaal voor je. Bij ZoProf is geen dag hetzelfde. Jij gaat als begeleider of specialistisch begeleider werken op één of meerdere woningen. Dit kan zijn op ons landgoed de Lathmer in Wilp, maar ook in andere plaatsen als Zutphen, Raalte en/of Doetinchem. Samen kijken we op welke woning(en) jij het beste tot je recht komt.

We hebben ook mensen nodig die geen directe zorg bieden. Denk aan staf functies op het gebied van inkoop, financiën en control, vastgoed, ICT, zorgtechnologie, PR & communicatie, personeel, opleiden en secretariële ondersteuning. Daarnaast hebben we een bestuur, directie en management dat bestaat uit zo'n 50 personen. Met al hun specifieke kennis en expertise leveren zij ook een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van onze zorg.

Uitgelichte vacatures

Gedragswetenschapper
Op locatie
  • Wilp, Gelderland, Nederland
Zorg, advies & behandeling
Medewerker zorgadministratie
Hybride
  • Wilp, Gelderland, Nederland
Management & staf
Meewerkend teamleider
Op locatie
  • Wilp, Gelderland, Nederland
Management & staf
P&O-medewerker
Op locatie
  • Wilp, Gelderland, Nederland
Management & staf
Praktijkverpleegkundige
Op locatie
  • Wilp, Gelderland, Nederland
Zorg, advies & behandeling
Regiebehandelaar - NAH
Op locatie
  • Doetinchem, Gelderland, Nederland
Zorg, advies & behandeling
Senior adviseur Veilig & Gezond werken
Hybride
  • Wilp, Gelderland, Nederland
Management & staf