Overslaan naar content

Werken op landgoed de Lathmer

In Wilp ligt landgoed de Lathmer. Dit is ons landgoed voor complexe VG-zorg. Hier wonen bijna 400 mensen die zich thuis voelen in een beschermende leefomgeving. Op ons autoluwe landgoed zijn allerlei voorzieningen. Denk aan dagcentra, een behandelcentrum, een ZMLK-school, een Cruyff Court, een zwembad en een kinderboerderij. We hebben veel ruimte in de natuur voor jou en je cliënt. Onze cliënten kunnen bij ons op de Lathmer terecht ongeacht hun leeftijd of zorgvraag. Voor jou bieden we op de Lathmer een diversiteit aan functies aan. Ga bijvoorbeeld aan de slag als woonbegeleider intensieve begeleiding & intensieve zorg (IB & IZ), woonbegeleider intensieve zorg (IB), woonbegeleider intensieve zorg (IZ), verpleegkundige of verzorgende IG (VIG'er). Weet je nog niet welke functie het beste bij je past of staat de functie die jij in gedachte hebt niet tussen onze vacatures? Neem dan ook gerust contact met ons op! De mogelijkheden zijn groot.

Hieronder zie je de kaart van ons landgoed de Lathmer. Alle woningen zijn hierop te vinden. Kijk en klik door de kaart om te ontdekken welke werkplekken we allemaal voor jou beschikbaar hebben. Klik door voor meer informatie.

De Korenmolen

Op de Korenmolen wonen verdeeld over twee woningen, veertien mensen met een ernstig verstandelijke beperking. Deze bewoners hebben intensieve, veelal individuele, begeleiding nodig. Voor een aantal bewoners geldt dat zij individuele begeleiding krijgen van twee of drie begeleiders.

Ter Hinde

Ter Hinde is een thuis voor twintig bewoners met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Op Ter Hinde wonen cliënten van eind dertig tot in de negentig jaar oud. Het merendeel is op leeftijd. Veel bewoners hebben (intensieve) zorg nodig, vaak in combinatie met begeleiding van gedrag.

Daarom werken bij Zozijn op de Lathmer

Diverse doelgroepen

Kies wat bij jou past! Intensieve begeleiding, zorg of een combinatie van beide. Jonge of oude(re) cliënten.

Oog voor jou

Wij zorgen goed voor jou, zodat jij goed voor onze cliënten kunt zorgen. Een blije medewerker is een blije cliënt, zo geloven wij.

Kennis & expertise

Gedragswetenschappers ondersteunen jou in je werk. Ook kent ons landgoed een eigen behandelcentrum.

Veel mogelijkheden

We bieden diensten en een contract die bij je passen. Lange of korte diensten? Veel of weinig uren? Het kan allemaal.

De Smittenberg

Woning de Smittenberg is bestemd voor volwassenen die behoefte hebben aan duidelijkheid en stuctuur. De bewoners van de Smittenberg hebben een wat lager cognitief niveau, soms samen met somatische zorgbehoeftes en coping strategieën die ingewikkeld kunnen zijn. Samen met een gedragswetenschapper ondersteun jij in de beste zorg.

De Toren

Op de Toren bieden we een veilige en warme woonplek voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Samen met ouders zorgen we evoor dat kinderen en jongeren zich geborgen voelen. We besteden veel aandacht aan opvoeding en ontwikkeling.

Het Bakhuis 12

Welkom op het Bakhuis 12. Dit is een thuis voor tien jongvolwassen bewoners met een ernstige, verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Deze bewoners hebben bijna allemaal een vorm van autisme. Zij hebben begeleiders nodig die hun nabijheid bieden.

Uitgelichte vacatures

Het Bakhuis 14

Het Bakhuis 14 biedt een thuis voor tien bewoners met een ernstig verstandelijke beperking in de leeftijd tussen 19 en 60 jaar. De communicatie met deze bewoners is grotendeels non-verbaal. Toch is het goed mogelijk om met bewoners te communiceren, al is het op een andere, creatieve manier.

De Heege

De Heege kenmerkt zich door een zeer bekwaam team dat zowel intensieve zorgvragen, als ondersteuningsvragen kan beantwoorden. Op deze woning bieden we meerzorg op het gebied van zorg, maar ook op het gebied van gedrag. Het team sluit doorlopend aan bij de vragen van de bewoners.

Van ons eerste contact tot jouw nieuwe baan

But first coffee

We beginnen met een goed gesprek. Onder het genot van een kop koffie leren we je graag beter kennen. Live of digitaal!

Jouw wensen

... onze zorg. We horen graag meer over jouw (werk)wensen zodat we daar zo goed mogelijk op kunnen aansluiten.

Meelopen

Om de beste match te maken, mag je bij ons meestal meelopen op één of meerdere woning(en) die jou interesseren.

Een match!

Voor je het weet, mogen we je feliciteren met je nieuwe baan. We heten je graag van harte welkom bij ons op de Lathmer.

De Gracht

Wonen op de Gracht is een stevige basis van waaruit een kind zich verder kan ontwikkelen. We geven alle zorg en behandeling die er nodig is. Door samen te werken met verschillende disciplines zoals spel- en fysiotherapeuten stimuleren we een kind om zich verder te ontwikkelen.

De Holtkamp

De ondersteuning op de Holtkamp is gericht op een zo normaal mogelijk leefklimaat. Wat kun je zelf en waar kunnen we bij helpen? Ondersteuners bieden actieve hulp bij de alledaagse levensbehoeften (ADL) zoals douchen, aankleden of eten. Ze zorgen ook dat ze altijd in directe nabijheid zijn. Er is een huiselijke, gezellige sfeer op de woning.

De Molenkamp

Op de Molenkamp wonen zestien bewoners. Zij hebben een ontwikkelingsleeftijd van ongeveer 0 tot 6 maanden oud. De meeste bewoners hebben problemen met hun zicht en/of gehoor en zijn dus volledig afhankelijk van hun begeleiders voor de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL).

Het Boshuis

In de woningen van het Boshuis wonen twee groepen cliënten. De bewoners hebben intensieve begeleiding en zorg nodig. Deze bewoners zijn tussen de 20 en 70 jaar oud. De woningen kenmerken zich door een stevig team dat goed meebeweegt met de bewoners, maar tevens de structuur vasthoudt en de gezelligheid kan waarborgt.

De Wilthagen 5

In de Wilthagen 5 wonen volwassenen die vooral zorg nodig hebben. Zij hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Vaak is er sprake van bijkomende problematiek, zoals autisme en psychische klachten. We helpen bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen.

De Wilthagen 7

In de Wilthagen 7 wonen relatief oudere volwassenen die intensieve begeleiding nodig hebben. Zij hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Vaak is er sprake van bijkomende problematiek, zoals autisme en psychische klachten. We helpen waar nodig met verzorging.

De Herberg

De bewoners van De Herberg zijn mensen met een verstandelijke beperking die intensieve zorg nodig hebben. Door hun leeftijd of beperking hebben zij vaak lichamelijke zorg en soms verpleging nodig. Deze woning kenmerkt zich door een huiselijke, gemoedelijke en gezellige sfeer.

De Meulenenk

Op de Meulenenk wonen tien bewoners die veelal intensieve, individuele zorg en begeleiding nodig hebben. De meeste bewoners zijn boven de 60 jaar en hebben ondersteuning nodig bij de ADL. Nabijheid, voorspelbaarheid en aansturing op de juiste momenten is belangrijk voor de bewoners.