Overslaan naar content

Werk & leren - school & stage

Zozijn is er voor volwassenen en kinderen met een verstandelijke beperking en niet-aangeboren hersenletsel. We werken vanuit een groot aantal locaties in Gelderland en Overijssel. Met onze liefdevolle en vakkundige begeleiding en ondersteuning nemen mensen met een beperking zoveel mogelijk deel aan de samenleving en ontwikkelen zij zich. Daarvoor zijn we bekwaam en vindingrijk in het bedenken van oplossingen. Gezien en geaccepteerd worden zoals je bent. Is dat niet een wens van ons allemaal? We doen ons uiterste best om de ander met aandacht te zien en we leiden onze medewerkers daarin op. Wil jij onderdeel worden van onze prachtige organisatie in de gehandicaptensector? We hebben doorlopend een ruim aanbod beschikbaar voor werken & leren bij Zozijn of juist voor school & stage. Bekijk hier de mogelijkheden.

Werk & leren

Je verdient direct salaris en krijgt een eigen werkbegeleider en praktijkopleider. Je gaat alles leren over ons uitdagende vak en onze inspirerende doelgroep(en). Meer weten of direct solliciteren?

School & stage

Als erkend leerbedrijf bieden we voor mbo niveau 3- en 4-, hbo- en wo-studenten een stage aan. We stemmen je stage graag zoveel mogelijk af op jouw interesses. Meer weten of direct solliciteren?