Overslaan naar content

Zozijn wij

Een medewerker van Zozijn vertelt: "Voor mij is Zozijn een omgeving waar ik tot bloei kom. Ik word geïnspireerd door wat ik om me heen zie gebeuren en door de mensen met wie ik werk en leer. Wie je ook bent of wat je functie ook is, we gaan met elkaar in gesprek. Elkaar met volle aandacht horen en zien, dat is voor mij typisch Zozijn. Op deze manier werken we zij aan zij aan liefdevolle en vakkundige zorg.​"

"Vanuit deze basis ondersteun ik cliënten met tijd en aandacht op zo’n manier dat óók zij tot bloei kunnen komen. Net als met collega’s is het contact met cliënten en hun verwanten altijd oprecht en warm. Ik oordeel over niemand en ik zet verwachtingen opzij, want alleen met een open blik ontstaan er nieuwe inzichten. Juist in moeilijke situaties.​

Die nieuwe inzichten kan ik hier zeker toepassen. Wil je iets nieuws proberen, in je eigen functie of voor de cliënt? Ga maar doen! We zijn een grote organisatie met veel werklocaties én met veel mogelijkheden. Ik kan echt alle kanten op. Tegelijkertijd voelt het klein en vertrouwd. Een goede sfeer, waarin ik niet bang ben om fouten te maken. Ik voel me hier veilig genoeg om mijn oprechte mening te geven. Ja, het is deze unieke mix waarom ik met zoveel plezier werk bij Zozijn."

Daarom werken bij Zozijn

Sterke teams

Je werkt altijd in een hecht, zelfstandig team. Met een eigen sfeer. En met deskundige collega’s die elkaar waarderen.

Diverse doelgroepen

Kies wat bij jou past! (Intensieve) begeleiding, zorg of mogelijk een combinatie. Jonge of oude(re) cliënten.

Oog voor jou

Wij zorgen goed voor jou, zodat jij goed voor onze cliënten kunt zorgen. Een blije medewerker is een blije cliënt, zo geloven wij.

Liefdevol werk

Met liefdevolle, vakkundige begeleiding en met vindingrijke oplossingen laten we de cliënt tot bloei komen.