Overslaan naar content

Kom naar ons jobcafé

Wil jij werken in de gehandicaptenzorg? Of werk je al in de zorg maar ben je toe aan een nieuwe stap? Heb jij een zorg gerelateerde opleiding niveau 3 of 4? Loop dan vrijblijvend binnen tijdens ons jobcafé. Geniet samen met één van onze medewerkers of cliënten van een goede kop koffie.

We gaan graag informeel met jou in gesprek en horen graag wie jij bent en waar jij blij van wordt. Hebben we een klik? Dan gaan we graag aan de slag om ervoor te zorgen dat jij onze nieuwe collega wordt. We bekijken graag samen wat jouw wensen zijn. Er zijn bijna altijd mogelijkheden binnen Zozijn. Nieuwsgierig of wij je kunnen ondersteunen bij het vinden van een baan in de gehandicaptenzorg?

We verwelkomen je graag voor ons jobcafé op zaterdag 8 juni 2024 tussen 10:00 en 12:00 uur.  Locatie: De Koffiebar, Coenensparkstraat 8, 7202 AN Zutphen en daar ben je van harte welkom.

Om ervoor te zorgen dat er voldoende drankjes klaar staan, is het fijn als je vooraf aangeeft dat je langskomt. Lees je dit bericht te laat om je vooraf aan te melden, kom dan gewoon langs.

Maak kennis met onze collega’s & bewoners

Zoë werkt als coördinerend ondersteuner bij Zozijn. Voordat Zoë bij ons kwam werken hoorde ze al mooie verhalen: “De dynamiek, geen dag hetzelfde en het contact met cliënten en hun familie. Dat sprak mij enorm aan. Gelukkig klopten die verhalen ook in de praktijk."

De locatie van het jobcafé