Overslaan naar content

Begeleiders wonen - Lemmerië & Lunette

Op locatie
  • Zutphen, Gelderland, Nederland
€ 2.393 - € 3.360 per maandSalland-de GraafschapBegeleiders & ondersteuners

Functieomschrijving

Binnen onze verschillende locaties van Wonen Zutphen met verschillende doelgroepen zijn we op zoek naar begeleiders.

Wat bieden wij?

  • Een mooie nieuwe locatie waar je samen met je collega's de cliënten een veilige plek biedt
  • Een salaris conform de cao Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. 
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Herken jij je in het volgende ?

Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3 (bijvoorbeeld MMZ of VIG) en je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg. Je bent flexibel, klantgericht, je kunt methodisch werken en je grenzen bewaken. Je houdt ervan om samen te werken met anderen en je bent in staat de werkzaamheden in je werkeenheid te coördineren. Je bent sociaal en communicatief vaardig.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Je bent daarbij alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn netwerk en bij de vrijetijdsbesteding.

Je verricht (lichte) medische handelingen. Je sluit aan bij de behoefte van de cliënt, dat wil zeggen dat je kan variëren tussen overnemen van de zorg of passend aansluiting vinden bij de cliënt. Daar waar mogelijk wordt er een appél gedaan op eigen regie en zelfredzaamheid van de bewoner. Vanzelfsprekend kun je ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden en je neemt deel aan overleggen.

Wie zijn wij?

Lemmerië is een splinternieuw complex aan de rand van Noorderhaven in Zutphen, een unieke plek waar stad, landschap en IJssel elkaar ontmoeten. Recht tegenover de haven. Op de begane grond vind je er de dagbesteding en de woningen op de verdiepingen erboven. Er wonen 51 cliënten met een verstandelijke beperking in hun eigen appartement. Voor elke groep is er ook een gemeenschappelijke ruimte. Er zijn drie zorggroepen variërend bewoond door EMB-cliënten tot cliënten met een matig verstandelijke beperking. Zij kunnen in de directe nabijheid (begane grond van dit pand) deelnemen aan een vorm van dagbesteding, zoals in de lunchroom of wasserette.
Je hebt een eigen stamgroep maar daarnaast ben je ook flexibel inzetbaar op de andere zorggroepen. We sluiten aan bij de woon- en zorgvragen van de cliënt, waarbij we samen zorgen voor basis veiligheid, structuur en gezelligheid.


De Lunette is een woonvoorziening aan de Coehoornsingel te Zutphen. In deze woonvoorziening werken verschillende zorgaanbieders samen aan hoogwaardige zorg en ondersteuning voor ouder wordende mensen. Alle faciliteiten zijn in De Lunette aanwezig, zodat de bewoners er zonder tussenkomst van vervoer gebruik kunnen maken. Zeker voor ouder wordende mensen scheelt dit veel energie; leven in het tempo dat bij je past.
De begeleiding/methodiek wordt aangepast op de zorgvraag van de cliënten.
Zozijn heeft op de Lunette twee woonlocaties, te weten de Marschpoort en de Veerpoort waar cliënten wonen met een matige tot intensieve zorgvraag, hierbij is zowel verzorging/verpleging als begeleiding aan de orde.

Vereisten

Enthousiast geworden? 

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag werken op een van deze unieke locaties? Dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw reactie, zodat we in gesprek kunnen als we mogelijk een match zien. In dat gesprek stemmen we af welke groep het beste bij jou past. 

Wil je eerst meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Martijn Wijnhoud, manager Wonen Zutphen, tel. 06 11297238


Voor deze vacature hebben we geen sluitingsdatum. Dit betekent dat als de geschikte kandidaten gevonden hebben, de vacature wordt gesloten. Zolang de vacature zichtbaar is, zijn we nog op zoek naar nieuwe collega's.


In het kader van de vergewisplicht worden, voordat we overgaan tot een mogelijke aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!