Overslaan naar content

Begeleider - de Post

Op locatie
 • Wilp, Gelderland, Nederland
€ 2.338 - € 3.294 per maandOost-VeluweBegeleiders & ondersteuners

Functieomschrijving

Ben jij die betrouwbare zorgprofessional die altijd klaarstaat om collega's en cliënten te ondersteunen? Bij De Post bieden we niet alleen een warm thuis voor onze cliënten, maar ook palliatieve zorg van hoge kwaliteit. Je gaat onderdeel uitmaken van ons hechte team en draagt bij aan het bieden van een zinvolle en comfortabele leefomgeving, waar onze cliënten zich gewaardeerd en verzorgd voelen. Samen streven we ernaar om onze cliënten voldoende uitdaging te bieden, zodat ze zich kunnen blijven ontwikkelen, hun vaardigheden behouden en onderprikkeling te voorkomen. Heb jij behoefte aan een baan waar je lange diensten mag draaien? En wil jij bijdragen aan dit waardevolle werk? Lees dan verder en sluit je aan bij ons hechte team bij De Post, waar we het verschil maken in het leven van onze cliënten!


Wat bieden wij jou? 

 • Direct een vast contract, uren in overleg én werkwensen die aansluiten op jouw behoeftes.
 • Uiteraard een passend salaris CAO Gehandicaptenzorg o.b.v. jouw werkervaring tot maximaal € 3.360,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 35). Aangevuld met vakantiegeld 8,0%, eindejaarsuitkering van 8,33% en een aantrekkelijk fiets-, computer- én sportplan, zelfs in te zetten bij jouw favoriete sport! 
 • We vergoeden reiskosten à € 0,18 per kilometer met een max. van 50 kilometer enkele reis. 
 • De dienstenstructuur bestaat voornamelijk uit lange diensten.
 • Een gesprek waarin we samen kijken naar al jouw wensen. Op basis daarvan plannen we een meeloopdienst in, zodat je zeker weet dat jij straks helemaal op je plek zit! We hebben veel mogelijkheden voor jou in Wilp op ons landgoed de Lathmer.
 • Een stimulerende omgeving waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen dankzij ons opleidingscentrum in Voorst.

Wie ben jij?

 • Een collega die deel wil uitmaken van ons team, zich wil richten op het verbeteren van de levenskwaliteit van onze ouder wordende cliënten.
 • Heb jij een relevante zorgopleiding op minimaal MBO-niveau 3? Fantastisch! Maar weet dat ervaring weliswaar een pluspunt is, maar niet noodzakelijk.
 • Een collega met unieke kwaliteiten en passie voor de zorg. We zijn op zoek naar mensen zoals jij, die gedreven zijn om voor onze cliënten de hoogste kwaliteit van leven en comfort te bieden, vooral tijdens het palliatieve traject.
 • Iemand die soepel meebeweegt met onze cliënten, en hun behoeften en wensen in elke levensfase respecteert.
 • Je bent flexibel in werktijden. Maar maak je geen zorgen, onregelmatige diensten horen bij de zorg, en daarvoor ontvang je natuurlijk aantrekkelijke toeslagen. Bovendien, werken in het weekend bij Zozijn? Altijd een feestje!

Vereisten

Wat ga je doen? 

Word de rots in de branding voor onze cliënten. Bij ons draait alles om het ondersteunen van onze cliënten, en jij bent daarbij de onmisbare schakel! Je ondersteund de cliënt op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Samen werken we aan het opstellen, bijstellen en evalueren van zorgplannen, waarbij we de wensen van onze cliënten en hun verwanten altijd centraal stellen. 

Jij bent alert op de signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van het zorgplan en bespreekt dit met de coördinerend ondersteuner.  

Maar daar houdt het niet op! Je bent ook de steunpilaar die onze cliënten helpt bij het onderhouden van hun sociale netwerk en het vinden van voldoening in hun vrijetijdsbesteding. En laten we de teamspirit niet vergeten - je zult ook deelnemen aan teamtaken en overleggen, waarbij jouw inbreng van onschatbare waarde is.


Waar ga je werken?

Stap binnen bij De Post en laat je verrassen door de levendige sfeer en de warme glimlach van ons team! Als onderdeel van ons zorgteam ben jij dé collega die onze cliënten ondersteunt op basis van hun zorgbehoeften, en dat allemaal met een flinke dosis enthousiasme en toewijding.

De Post, is gelegen op het gezellige Veld en Weide 19-21 in Wilp. Op deze woning wonen 20 ouderen met een diversiteit aan behoeften en persoonlijkheden, variërend van een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Maar daar houdt het niet op - onze cliënten houden van een goede babbel, een vriendelijke aanraking of misschien zelfs wat gebarentaal! Het is onze missie om met hen in contact te komen en hen de zorg en aandacht te geven die ze verdienen, vanuit ons hart.


Ons hechte team staat altijd klaar om de handen uit de mouwen te steken en samen een geweldige tijd te beleven, ook in onze vrije tijd! We dagen elkaar uit om elke dag creatief te zijn en een zinvolle dag invulling te bieden aan onze cliënten. Met activiteiten die variëren van knutselen tot spelletjes en alles daartussenin, zorgen we ervoor dat onze cliënten de prikkels krijgen die ze nodig hebben om te groeien, te genieten en te stralen!Romy, Nikita en Amber verwelkomen je vol enthousiasme in het team van de Post!

Solliciteer direct!

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons dynamische team en een wereld te betreden waarin elke dag een avontuur is? Sluit je dan aan bij De Post en laat ons samen het verschil maken in het leven van onze cliënten! Wij ontvangen jouw reactie graag zo snel mogelijk, klik op "Solliciteren". Gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden, dan zoeken we wat langer door. In het kader van de vergewisplicht worden, voordat we overgaan tot een mogelijke aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Tot slot mag je voor eventuele vragen altijd mailen naar werkenbij@zozijn.nl of bellen naar Susanne van Bussel (recruiter) op 06-27 53 65 72. 

We zien elkaar!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!