Overslaan naar content

Begeleider - Ter Hinde

Op locatie
 • Wilp, Gelderland, Nederland
 • Wilp, Gelderland, Nederland
+1 meer
€ 2.393 - € 3.360 per maandOost-VeluweBegeleiders & ondersteuners

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren zorgprofessional op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving? Wil je werken in een jong en enthousiast team dat openstaat voor jouw ideeën en samenwerking hoog in het vaandel heeft? Bij Ter Hinde in Wilp, bieden we zowel begeleiding als verzorging aan een diverse groep cliënten. Als begeleider speel je een cruciale rol in het dagelijks leven van onze cliënten, waarbij je zorgt voor een veilige en warme omgeving waarin ze kunnen groeien en zich prettig voelen. Sluit je aan bij ons team en maak een verschil! 


Wat bieden we jou?

 • Uiteraard een passend salaris CAO Gehandicaptenzorg o.b.v. jouw werkervaring tot maximaal € 3.360,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 35). Aangevuld met een eindejaarsuitkering van 8,33% en een aantrekkelijk fietsplan, sportplan en computerplan.
 • Een contract voor onbepaalde tijd. Je kunt bij ons werken voor 16 tot 28 uur per week.
 • Een uitdagende functie in een team in opbouw, waar jouw inbreng en ideeën gewaardeerd worden. Een werkomgeving waar veel te leren valt dankzij de diversiteit van de cliënten. Ook kun jij je blijven ontwikkelen, hiervoor hebben we ons eigen opleidingscentrum. 
 • Een gevarieerde baan met cliënten met uiteenlopende zorg- en begeleidingsvragen, waarin jij echt een verschil kunt maken in het leven van onze cliënten. 
 • Een prettige werkomgeving waar je cliënten kunt ondersteunen bij hun dagelijkse routines en activiteiten.

Wat zoeken wij?

 • Je hebt minimaal een niveau 3 of 4 opleiding afgerond (MMZ of VIG).
 • Je hebt ruime ervaring in de gehandicaptenzorg, thuiszorg of ouderenzorg, waardoor je basiszorg handelingen goed beheerst.
 • Je bent in staat om zowel verzorging als begeleiding te bieden aan cliënten, daarnaast heb je ervaring met tilliften en de verzorging van cliënten in rolstoelen.
 • Je kunt goed samenwerken in een team en bent in staat om nieuwe collega's en cliënten te begeleiden. Ook heb je goed gevoel voor humor en kunt genieten van gezamenlijke activiteiten met cliënten.
 • Het DNA van Zozijn spreekt jou aan. Dan hebben we het over liefdevol, vakkundig en vindingrijk zijn.

Wat ga je doen?

Als begeleider bij Ter Hinde in Wilp ondersteun je cliënten bij dagelijkse activiteiten zoals persoonlijke verzorging (douchen, aankleden, verschonen van luiers) en ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen). Je begeleidt cliënten tijdens dagbesteding op de woning en neemt deel aan gezamenlijke activiteiten zoals koken op woensdag en sporten op donderdag. Daarnaast bied je één-op-één aandacht aan cliënten door bijvoorbeeld samen te wandelen op het landgoed en verleen je zorg aan cliënten die gebruikmaken van tilliften en rolstoelen. Je  werkt samen met collega's om een prettige en veilige woonomgeving te creëren voor de cliënten. Bovendien ben je in staat om verbale agressie en onrustige periodes bij cliënten op een professionele en kalme manier te hanteren.

Vereisten

Waar ga je werken? 

Hoe ziet een dag op Ter Hinde eruit? 

Vanaf 7.00 uur ’s ochtends helpen teamleden bewoners met opstaan en de ADL. Daarna is het ontbijt, waarbij sommige bewoners liever op hun kamer ontbijten en anderen gezamenlijk aan tafel. Na een kopje koffie vertrekt een deel richting dagcentrum De IJsselvallei, krijgt een deel op de woning dagbesteding of gaat een groepje bewoners bijvoorbeeld naar het zwembad, of de speel-o-theek. Bewoners ontvangen zo dagbesteding op maat.

Nadat alle bewoners weer terug zijn, zo tussen 13.30 en 16.00 uur, vindt een aantal bewoners het fijn om een rustmoment op de kamer te hebben. Een ander deel zit gezellig in de woonkamer. ’s Avonds wordt er op tijd gegeten, waarna er nog tijd is voor een wandeling buiten of even lekker op het terras zitten. Veel bewoners vinden het fijn om op tijd naar bed te gaan. Ondersteuners helpen hen met gereedmaken hiervoor. Nadat iedereen in bed ligt en de teamleden hebben afgerond, nemen de collega’s van de nachtdienst het over door middel van akoestische- en overige bewaking, indien nodig.

De samenwerking met verschillende disciplines, zoals de nachtdienst, is belangrijk. Mirna: “Was de nacht onrustig? Dan heeft dat vaak zijn weerslag op de volgende dag. Andersom geldt het net zo goed: na veel onrust overdag, kan dat doorwerken in de nacht. We werken daarom graag nauw samen met de collega’s van de nachtdienst en zorgen ervoor dat er duidelijke overdrachten zijn. Hetzelfde geldt natuurlijk voor onze collega’s van dagbesteding.” Vaak zijn ook de fysiotherapeut, ergotherapeut, logopediste, diëtiste en AVG arts betrokken en ondersteunen ons in de zorg voor de bewoners.

Wil je nog meer weten over ter Hinde? Bekijk dan snel deze video! 


Solliciteer direct!

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons dynamische team en een wereld te betreden waarin elke dag een avontuur is? Sluit je dan aan bij ter Hinde en laat ons samen het verschil maken in het leven van onze cliënten! Wij ontvangen jouw reactie graag zo snel mogelijk, klik op "Solliciteren". Gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden, dan zoeken we wat langer door. In het kader van de vergewisplicht worden, voordat we overgaan tot een mogelijke aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Tot slot mag je voor eventuele vragen altijd mailen naar werkenbij@zozijn.nl of bellen naar Susanne van Bussel (recruiter) op 06-27 53 65 72.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!