Overslaan naar content

Begeleiders wonen - Ballochilaan & Albert Hahnweg

Op locatie
  • Lochem, Gelderland, Nederland
€ 2.338 - € 3.294 per maandSalland-de GraafschapBegeleiders & ondersteuners

Functieomschrijving

Ben jij die ondernemende, daadkrachtige en stabiele persoon die doelgericht werkt en collega's en cliënten kan ondersteunen? Jij ondersteunt de cliënten op een manier die past bij de persoon en ondersteuningsvraag? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat bieden wij jou?

  • Direct een aanstelling voor onbepaalde tijd; interne medewerkers behouden hun huidige aanstellingsduur.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, bij inschaling als ondersteuner geldt FWG 35
  • Aangevuld met een eindejaarsuitkering van 8,33% en een aantrekkelijke fietsregeling, computerregeling en sportregeling.
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan.

Herken jij je in het volgende ?

Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3 (bijvoorbeeld MZ of VIG) en je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg. Je bent flexibel, klantgericht, je kunt methodisch werken en je grenzen bewaken. Je houdt ervan om samen te werken met anderen en je bent in staat de werkzaamheden in je werkeenheid te coördineren. Je bent sociaal en communicatief vaardig.


Wat ga je doen?

Als ondersteuner draag je samen met je collega’s zorg voor de dagelijkse begeleiding van de bewoners. Je ondersteunt elke bewoner op een manier die past bij de persoon en de ondersteuningsvraag vanuit het zorgplan. Je bent daarbij alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan en bespreekt dit met de coördinerend ondersteuner. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn netwerk en bij de vrijetijdsbesteding. Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden en je neemt deel aan overleggen. Je wordt ingezet in alle voorkomende diensten inclusief slaapdiensten.

Dit zijn wij

De Ballochilaan Lochem is een locatie in het centrum van Lochem en is sinds 2005 in gebruik. Er wonen 13 cliënten verdeeld over 2 verdiepingen. Iedere cliënt heeft de beschikking over een eigen appartement. Daarnaast is er ook nog een gezamenlijke ruimte. De meeste cliënten van de Ballochilaan staan midden in de maatschappij van Lochem, leven hun eigen leven met vaste contactmomenten, in de wetenschap dat ze altijd terug kunnen vallen op de ondersteuning. De leeftijd varieert tussen de 23 en 68 jaar. Zowel zorgprogramma voor licht verstandelijk gehandicapten als voor de ouder wordende cliënt is van toepassing.

De Albert Hahnweg in Lochem is een in 2015 nieuw gebouwde locatie aan de rand van het centrum van Lochem, hier wonen 20 cliënten met uitéénlopende ondersteuningsvragen op het gebied van het ouder worden, NAH en autisme spectrum stoornis. Alle cliënten hebben een eigen studio, daarnaast is er ook een gezamenlijke leefruimte. De cliënten van de Albert Hahnweg hebben behoefte aan zorg, begeleiding en structuur. De leeftijd varieert tussen de 21 en 85 jaar. Zorgprogramma’s Terts, NAH als de ouder wordende cliënt zijn van toepassing.

Vereisten

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag werken op één van deze unieke locaties? Dan ontvangen wij graag jouw reactie waarin je aangeeft naar welke locatie je voorkeur uitgaat. Als we een match zien gaan we zo snel mogelijk met jou in gesprek.

Wil je eerst meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Lysanne Bolink, manager i.o., 06 15418668.


In het kader van de vergewisplicht worden, voordat we overgaan tot een mogelijke aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).


of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!