Overslaan naar content

Assistent pedagogisch ondersteuner - logeerhuis

Op locatie
 • Wilp, Gelderland, Nederland
€ 2.338 - € 3.294Kind & jeugdBegeleiders & ondersteuners

Functieomschrijving

Heb jij je 1e leerjaar afgerond richting Zorg & Welzijn op niveau 3, 4 of HBO? Vind je het belangrijk dat zij een fijne en veilige logeerplek hebben, waar ze liefdevol worden opgevangen zodat ze zich gesteund voelen en de ruimte krijgen om te bloeien? Dan zoeken we jou voor één van onze logeerhuizen in Wilp. Wees welkom!

Wat bieden we jou? 

 • een gezellige (bij)baan binnen Kind & Jeugd voor gemiddeld 6-8 uur in de week'
 • Werken binnen een logeerhuis betekent vooral werken in de weekenden en de schoolvakanties.  De functie is daarmee erg geschikt voor studenten.
 • Een baan waar jij energie van krijgt! Jij mag zorgen voor leuke invulling van vrije tijd voor de kinderen tijdens het logeren in één van onze logeerhuizen.
 • Een baan waar jij mag zorgen voor het ultieme logeergevoel van de kinderen en jongeren. Jij gaat er voor zorgen dat het gezellig is. Hiervoor krijg jij uiteraard ook nog een salaris van maximaal € 3.067,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 30 conform cao gehandicaptenzorg;
 • Ook ontvang je uiteraard je vakantiegeld van 8,0% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Vanuit Zozijn bieden wij een aantrekkelijk fietsplan aan, een sportplan (dit mag bij elke club), én een computer- of telefoonplan.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je volgt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3 zorg & welzijn (je 1e leerjaar moet zijn afgerond en propedeuse moet zijn behaald);
 • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen;
 • Je hebt bij voorkeur affiniteit met verzorgende taken in combinatie met intensieve gedragsvragen.
 • Je bent, flexibel, sociaal, communicatief;
 • Het DNA van Zozijn spreekt jou aan. Dan hebben we het over liefdevol, vakkundig en vindingrijk;
 • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren


Wat ga je doen?

Ieder kind is uniek. Ook ten aanzien van zijn/haar begeleidingsvragen. Binnen Kind- en Jeugdhulp varieert dat van zorg- tot (zeer) begeleiding-intensief. Alle kinderen hebben een zorgplan op basis waarvan de begeleiding wordt georganiseerd. Wij werken vanuit een 24-uurs zorg setting dus dat betekent dat een dagdienst ’s-morgens om 7.00 uur kan starten. De laatste late dienst eindigt om 22.30 uur.

Je verricht observerende, begeleidende, ondersteunende, verzorgende en eventueel voorkomende verpleegkundige werkzaamheden. Je bent goed in het vertalen van signalen die kinderen door hun gedrag en ontwikkeling laten zien. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan en verzorgt de administratie. Je onderhoudt contact met de ouders/verwanten van het kind. Daarnaast ben je voor je collega’s een klankbord en ben je proactief in het optimaliseren van het werkklimaat op locatie.

Waar ga je werken?

Kinderen en jongeren met een ontwikkelingsprobleem kunnen voor zorg, ondersteuning en behandeling bij Zozijn terecht, waaronder bij Kind en Jeugd, intensieve ondersteuning, gelegen op Landgoed De Lathmer in Wilp. Hier kunnen kinderen wonen, is er mogelijkheid tot logeren en er is naschoolse opvang. Er is tevens een kindercentrum voor dagbehandeling.
Op de logeerhuizen het Schild en het Fort komen elk weekend, delen van de midweek en in de vakanties kinderen logeren om de thuissituatie te ontlasten. We vinden het belangrijk dat we een fijne en veilige logeerplek kunnen bieden. Er komen kinderen van verschillende leeftijden die een zorgvraag of een begeleiding-intensieve vraag hebben.

De sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden? Leuk! Solliciteer dan heel eenvoudig via onderstaande knop 'solliciteren'. 

Wil je eerst meer informatie? Neem gerust contact op met Renata Buiting (assistent manager Kind & Jeugd Oost-Veluwe) per mail r.buiting@zozijn.nl of telefonisch 06-468 98655.

We zien elkaar!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!