Overslaan naar content

Specialistisch begeleider - de Gracht

Wilp, Gelderland, Nederland€ 2.617 - € 3.535 per maandKind & jeugdBegeleiders & ondersteuners

Functieomschrijving

Wil jij als specialistisch begeleider in de gehandicaptenzorg bij sector kind & jeugd de jongeren van Zozijn tot bloei laten komen?
Wij zijn op zoek naar veerkrachtige collega’s die niet snel uit het veld te slaan zijn. De kinderen en jongvolwassenen waarmee je komt te werken hebben hun weg naar ons gevonden om redenen die vragen om specifieke aandacht en begrip. Onze ideale kandidaat begrijpt dat het werken met deze doelgroep een stevige, maar waardevolle taak is. Sta jij klaar om met vastberadenheid en empathie het verschil te maken in hun levens? Je bent meer dan welkom!

Wat bieden wij jou?

 • Het landgoed beschikt onder anderen over woningen voor jongeren, een school voor speciaal onderwijs de Daniel de Brouwerschool, orthopedagogisch kindercentrum, een gespecialiseerde BSO, kinderboerderij en een logeerhuis. We zijn dus de specialisten als het gaat om jongeren met een beperking een veilige haven te bieden. Hier wil je toch deel vanuit maken?
 • Collega's die staan te popelen om kennis met je te maken en jongeren voor wie jouw begeleiding van grote waarde is. Bram, Gijs, Joanne* en de rest kunnen niet wachten om jou te leren kennen en in hun grote hart te sluiten.
 • Een contract voor onbepaalde tijd en uren in overleg. Hierbij houden wij graag rekening met jouw wensen.
 • Salaris op basis van werkervaring tot maximaal € 3.535,- bruto per maand bij 36 uur (FWG 40) en natuurlijk alle arbeidsvoorwaarden die horen bij de CAO-gehandicaptenzorg.
 • Uiteraard ontvang je vakantiegeld van 8,0%, maar ook een eindejaarsuitkering van 8,33%. 
 • Een aantrekkelijk fiets- sport en computerplan.
 • Boost je persoonlijke ontwikkeling door vrijblijvend online cursussen te volgen via Goodhabitz of neem deel aan de workshops via Zozijn vitaal. Meer opleidingswensen? We hebben ook een eigen opleidingscentrum in Voorst zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een relevante opleiding in de zorg op minimaal mbo-niveau 4 (of soortgelijk).
 • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg, met name van de complexe problematiek zoals hechtingsproblematiek.
 • Ervaring is fijn, maar geen vereiste!
 • Van onregelmatig werken schrik jij niet, want dat hoort immers bij werken in de zorg. Hier krijg je vanzelfsprekend toeslag over betaald.
 • Het DNA van Zozijn spreekt jou aan: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Wat ga je doen?

Als specialistisch begeleider lever je een bijdrage aan het zorgplan, de signaleringsplannen en begeleidingsafspraken. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende dagelijkse werkzaamheden. Je werkt proactief en probeert elke dag het beste uit de jongeren te halen. De stapjes zijn vaak klein, maar van grote betekenis voor hen. Naast de zorg en begeleiding voor de jongeren vinden we het belangrijk dat we goed samenwerken met de ouders.

Op onze locatie de Gracht wonen 10 jongeren in de leeftijd van 10 tot 18 jaar met een zeer complexe, intensieve begeleidingsvraag. Er kan sprake zijn van onveilige hechting. Ze hebben een ernstige tot licht verstandelijke beperking. Voor de jongeren is het belangrijk om een pedagogisch klimaat en een huislijke sfeer te creëren waarin ze zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. Ze hebben behoefte aan continue nabijheid en ondersteuning bij het invullen van hun dag, het ontwikkelen van hun vaardigheden en persoonlijkheid en het reguleren van stress.

Waar ga je werken?

Op de Gracht is het team volop in ontwikkeling. We vinden het belangrijk om voor de jongeren een gezellige en warme sfeer neer te zetten. Naast aandacht voor onze jongeren, vinden we aandacht voor elkaar ook erg belangrijk. Het is van belang om op elkaar te kunnen bouwen en elkaar te vertrouwen.

Zie hieronder de video over de woning de Gracht, de beelden zeggen genoeg.


Bij ons in Wilp wonen bijna 400 mensen tussen de 10 en 90 jaar oud. Zij voelen zich thuis in deze beschermende leefomgeving. De ondersteuning is gericht op een zo normaal mogelijk leefklimaat. Welke ondersteuning daarvoor nodig is? Dat verschilt per persoon. Elke bewoner heeft een eigen zorgvraag.

Ook is er op ons landgoed alle ruimte voor jou als begeleider. We kijken graag samen met jou waar én hoe jij het beste uit mensen haalt: uit jezelf, je cliënten en je collega’s.

Solliciteer direct!

Heb je interesse in deze functie als specialistisch begeleider bij Zozijn in Wilp? Klik jij op de knop “Solliciteren", dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op.

Informatie

Wil je eerst meer informatie? Neem gerust contact op met Marjan van de Blankenvoort, manager, telefoonnummer 0653890314, of stuur een mail  naar werkenbij@zozijn.nl. We zien elkaar!


*Om privacyredenen hebben wij de personen in deze vacature een fictieve naam gegeven.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!