Overslaan naar content

Stagiair gehandicaptenzorg

Diverse locaties, Gelderland, Overijssel, Nederland€ 89 - € 400 per maandOpleidenSchool & stage

Functieomschrijving

Misschien word jij onze toekomstige collega. Om dit te kunnen ontdekken bieden wij stageplekken. Zo doe jij praktijkervaring op onder begeleiding van ervaren collega's. Je ontdekt of het werken in de gehandicaptensector je aanspreekt en of jij ook bij Zozijn past. Mede door de grote diversiteit aan cliënten is er altijd wat te leren. We vinden het belangrijk dat jij aan het eind van jouw stage terugkijkt op een leuke en leerzame tijd. We bieden verschillende plekken aan voor mbo- en hbo-studenten, verspreid over Gelderland en Overijssel.

Wat bieden wij jou?

 • Om te beginnen natuurlijk de ruimte om te leren.
 • Aantal uren in overleg en afhankelijk van jouw behoefte.
 • Je loopt overdag, 's avonds en in het weekend stage. Dit hangt af van jouw stageplek.
 • Een stagevergoeding van maximaal € 400,- bruto op basis van 36 uur per week.
 • Ruimte voor je schoolopdrachten en de vrijheid om jezelf te ontwikkelen.
 • Persoonlijke begeleiding door ervaren en gezellig collega's.

Wie ben jij?

 • Je volgt een opleiding op mbo-niveau (3/4) of hbo-niveau. Opleidingen die aansluiten bij een stage bij ons zijn onder andere MZ, Verpleegkunde, Verzorgende, Social Work en Pedagogiek. Staat jouw opleiding er niet tussen? We sluiten op meer dan 20 verschillende opleidingen aan, dus vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 
 • Je zoekt een stage in Gelderland of Overijssel. Bijvoorbeeld in Wilp, Doetinchem, Zutphen, Vorden, Doesburg, Didam, Nijmegen, Lichtenvoorde, Lievelde, Raalte, Deventer, Holten of Bathmen.
 • Liefdevol, vakkundig en vindingrijk; dat is het DNA van Zozijn. Daar kun jij jezelf ook in vinden.

Hoe begeleiden wij jouw stage?

De loopbaanbegeleider van je opleiding zorgt er samen met je werkbegeleider van Zozijn voor dat je opleiding prettig en goed verloopt. Naast de werkbegeleider van Zozijn zijn er meer collega's die je kunnen begeleiden. Heb je een vraag waar je met je werkbegeleider niet uitkomt? Dan kun je terecht bij de aandachten/of de praktijkopleider. De werkbegeleider is je collega die de training "Werkbegeleiding" heeft gevolgd en al enige ervaring heeft in het werkveld. Hij/zij is jouw eerste aanspreekpunt en je directe collega met wie je spart, aan wie je feedback vraagt en degene die je ondersteunt met je schoolopdrachten.

Wat heeft Zozijn te bieden?

Zorg, ondersteuning en begeleiding op de plaats waar de cliënt woont of die hij/zij zelf kiest. Dat zit in onze genen. Al meer dan zestig jaar lang zijn we vooral lokaal en regionaal georganiseerd. Dit combineren we met onze kracht, kennis en kunde. Wij bieden zorg aan:

 • Kinderen en jeugdigen met een ontwikkelingsprobleem
 • Volwassenen, kinderen en jeugdigen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH)
 • Volwassenen met een verstandelijke beperking

Bij ons leer je de koppeling te maken tussen de theorie op school en de praktijk in het werkveld. Je leert jezelf bij Zozijn nog beter kennen als startende zorgprofessional. Je stageperiode is een goede voorbereiding op je toekomstige baan. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Je wordt hierin begeleid door je werkbegeleider van Zozijn.

Bekijk onderstaande video om een eerste indruk te krijgen van Zozijn.

Vereisten

Waar kan ik reageren?

Wil je meer informatie over stagelopen bij Zozijn? Mail ons dan via leerling-stagebureau@zozijn.nl of bel ons op werkdagen via 088-5753264. Wij beantwoorden je vragen graag! Direct je aanmelden? Klik dan op de knop "Solliciteer". 

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!