Overslaan naar content

Begeleiders nachtdienst - Lunette

Op locatie
  • Zutphen, Gelderland, Nederland
€ 2.617 - € 3.535 per maandSalland-de GraafschapBegeleiders & ondersteuners

Functieomschrijving

Ben jij een echte nachtbraker? Werk jij het liefst wanneer een groot deel van Nederland slaapt? Wil jij voor onze cliënten een goede nachtrust bezorgen? Voor onze locatie De Lunette in Zutphen zijn wij op zoek naar een gedreven en liefdevolle begeleiders die ons team komen versterken!

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende baan in de nacht vol afwisseling!
  • Een aanstelling voor onbepaalde tijd
  • Uiteraard een passend salaris CAO Gehandicaptenzorg o.b.v. jouw werkervaring tot maximaal € 3535,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 40). Aangevuld met een eindejaarsuitkering van 8,33% en een aantrekkelijk fietsplan of computerplan. 
  • Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
  • Een ruime onregelmatigheidstoeslag op je salaris in verband met het werken gedurende de nacht
  • Het aantal uren en type contract zijn in overleg. Hierbij houden wij graag rekening met jouw wensen.
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan.

Herken jij je in het volgende ?

Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4 (bijvoorbeeld MMZ of VIG) en je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg. Je bent flexibel, klantgericht, je kunt methodisch werken en je grenzen bewaken. Je bent flexibel, sociaal en communicatief. Daarnaast heb je een groot hart voor de zorg en dit straal je uit naar onze bewoners.

Wat ga je doen?

Je bewaakt het welbevinden van de cliënten op basis van het individuele zorgplan, je loopt rondes en je beoordeelt daarbij of er handelend opgetreden dient te worden. In de nacht werk je alleen op deze cliënten. Telefonisch overleg is mogelijk met je nachtdienst collega op de andere locaties van Zozijn. Je voert de eerst noodzakelijke acties uit in geval van een technische storing, calamiteit en/of een noodsituatie. Je verzorgt cliënten met intensieve zorg of begeleidingsvragen je geeft cliënten tijdig de voorgeschreven medicijnen en verricht zo nodig verpleegkundige handelingen. In de nacht verricht je ondersteunende huishoudelijke werkzaamheden, zoals bijv. de was. Je biedt ondersteuning en begeleiding aan ouderen in de woon-/ leefsituatie; de begeleiding en ondersteuning is gericht op het handhaven en/of comfortabel houden van het leven van de cliënten.

Wie zijn wij?

De Lunette is een woonvoorziening aan de Coehoornsingel te Zutphen. In deze woonvoorziening werken verschillende zorgaanbieders samen aan hoogwaardige zorg en ondersteuning voor ouder wordende mensen. Alle faciliteiten zijn in De Lunette aanwezig, zodat de bewoners er zonder tussenkomst van vervoer gebruik kunnen maken. Zeker voor ouder wordende mensen scheelt dit veel energie; leven in het tempo dat bij je past.
De begeleiding/methodiek wordt aangepast op de zorgvraag van de cliënten.
Zozijn heeft op de Lunette twee woonlocaties, te weten de Marschpoort en de Veerpoort waar cliënten wonen met een matige tot intensieve zorgvraag, hierbij is zowel verzorging/verpleging als begeleiding aan de orde.


Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de bewoner toe doet. En sluiten we aan bij wat de samenleving al biedt. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Vereisten

Enthousiast geworden?

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag werken op deze unieke locaties? Dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw reactie, zodat we in gesprek kunnen als we mogelijk een match zien. 

Wil je eerst meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Martijn Wijnhoud, manager Wonen Zutphen, tel. 06 11297238


Voor deze vacature hebben we geen sluitingsdatum. Dit betekent dat als de geschikte kandidaten gevonden hebben, de vacature wordt gesloten. Zolang de vacature zichtbaar is, zijn we nog op zoek naar nieuwe collega's.


In het kader van de vergewisplicht worden, voordat we overgaan tot een mogelijke aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!