Overslaan naar content

Zorgprofessional gehandicaptenzorg (flex) - Achterhoek-de Liemers

Doetinchem, Gelderland, Nederland€ 2.178 - € 3.332 per maandZoProfBegeleiders & ondersteuners

Functieomschrijving

Wil jij als zorgprofessional flexibel werken met regie over je eigen beschikbaarheid en met behoud van baanzekerheid? Gaat jouw zorghart daarnaast sneller kloppen van cliënten tot bloei laten komen? En zie jij jezelf al werken verspreid over de verschillende woningen in de regio Achterhoek-de Liemers? Dan is een flexfunctie bij ZoProf jou op het lijf geschreven. Wil je meer weten? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog!

Wat bieden wij jou?

  • De mogelijkheid om flexibel te werken in de zorg met regie over je eigen beschikbaarheid. Hierbij passend stemmen we je contracturen en werklocaties samen af. Zozijn is met meer dan 150 woningen actief in Gelderland en Overijssel, dus de keuze is reuze.
  • Baanzekerheid. We werken op basis van vertrouwen en gaan voor een lange termijn samenwerking, daarom bieden we jou direct een vast contract.
  • Een passend salaris o.b.v. kennis en ervaring. Bij Zozijn werken we met een functie als begeleider in FWG 35 (maximaal € 3.105 bruto per maand o.b.v. 36 uur) en specialistisch begeleider in FWG 40 (maximaal € 3.332 bruto per maand o.b.v. 36 uur).
  • Alle arbeidsvoorwaarden die horen bij de CAO-gehandicaptenzorg. Denk hierbij aan reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Dit vullen wij vanuit Zozijn aan met een aantrekkelijk fietsplan, sportplan en computerplan.
  • Een afwisselende baan in de gehandicaptenzorg met de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. We houden rekening met jouw werkwensen en investeren graag in jou. Hiervoor hebben we ons eigen opleidingscentrum in Voorst. Hier zul je ook heengaan voor jouw introductietraining.

Wie ben jij?

  • Ervaren zorgprofessional, young professional, professional in opleiding, voormalig zorgprofessional die graag wil terugkeren naar de zorg of carrièreswitcher die graag aan de slag wil in de zorg... Op basis van jouw kwaliteiten maken we een match. Natuurlijk is het fijn als je ervaring hebt in de zorg en een passende opleidingsachtergrond, maar zo niet denken we graag me in mogelijkheden.
  • Je vindt het fijn om flexibel te werken op verschillende woningen en bent bereid om onregelmatig te werken. Jij bent zelf in regie over je beschikbaarheid, maar begrijpt ook dat de zorg 24/7 doorgaat.
  • Jouw zorghart gaat sneller kloppen van de gehandicaptenzorg en jij schrikt niet van de complexe zorgvraag van onze cliënten.
  • Het DNA van Zozijn spreekt jou aan. Dan hebben we het over liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Wat ga je doen?

Bij ZoProf is geen dag hetzelfde. Jij gaat als begeleider of specialistisch begeleider werken op één of meerdere woningen van Zozijn in de regio Achterhoek-de Liemers. Bij ons wonen cliënten met diverse, complexe zorgvragen. Iedere cliënt is uniek en zo ook iedere woning. Jij vindt deze diversiteit heerlijk. We kennen woningen waar een intensieve begeleidingsvraag ligt, maar ook woningen waar een intensieve zorgvraag ligt of een combinatie van beide. De woningen waarop je werkt, stellen we in overleg met jou samen. Jouw kwaliteiten en werkgeluk staan voorop bij deze samenstelling. Je maakt geen onderdeel uit van een vast team, maar we zorgen er wel voor dat jij bepaalde woningen goed leert kennen. Zo kun je als begeleider of specialistisch begeleider de beste zorg aan onze cliënten verlenen. Jij levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit, stabiliteit en continuïteit van de zorg bij Zozijn. Cliënten tot bloei laten komen, daar doen we het voor.

Waar ga je werken?

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking. Het doel hiervan is om hen tot bloei te laten komen. Cliënten maken deel uit van onze samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt. Daarnaast stimuleren we cliënten in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat voor cliënten ertoe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Als zorgprofessional bij ZoProf ga jij werken in de interne flexpool van Zozijn. Op de verschillende groepen waar je werkt, word je begeleid door je collega's en daarnaast kan je voor alle andere zaken te allen tijde terugvallen op de twee gedreven Intercedenten van ZoProf. Bij ZoProf werken meer dan 100 zorgprofessionals die jou voorgingen. Er is bij ons alle ruimte voor jou. We kijken graag samen met je waar én hoe jij het beste uit mensen haalt. Uit jezelf, je cliënten en je collega's.

Vereisten

Solliciteer direct!

Yes, je bent er nog. Heb je interesse in deze flexfunctie als begeleider of specialistisch bij ZoProf? Klik dan op de knop “Solliciteren". Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Voor deze vacature hebben we geen sluitingsdatum. Dit betekent dat we doorlopend op zoek zijn naar zorgprofessionals die ons ondersteunen in de zorg voor onze cliënten.

Tot slot mag je voor eventuele vragen altijd contact opnemen met Wytske Stuivenberg (wytske.stuivenberg@zozijn.nl of 06-25323930). We zien elkaar!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!