Overslaan naar content

Begeleider - De Wilg

Op locatie
  • Duiven, Gelderland, Nederland
€ 2.448 - € 3.427 per maandAchterhoek-de LiemersBegeleiders & ondersteuners

Functieomschrijving

Wil jij als begeleider de cliënten van Zozijn tot bloei laten komen op de Wilg? Ben je op zoek naar een toffe baan waarin je van grote waarde kunt zijn? Dan hebben wij volop kansen en mogelijkheden voor jou bij ons op de Wilg! Wil je meer weten? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog!

Wat bieden wij jou?

  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35, maximaal € 3427,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Verder kent de cao een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
  • Uren in overleg. 
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Een hecht team dat fijn samenwerkt met veel kennis in huis, en graag kennis met je maakt.
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Wat zoeken wij? 

  • Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3, bijvoorbeeld VIG of VP. 
  • Je bent flexibel, cliënt gericht, je kunt methodisch werken en je grenzen bewaken.
  • Je houdt ervan om samen te werken met anderen en je bent in staat de werkzaamheden in je werkeenheid te coördineren.
  • Je brengt een flinke dosis humor mee.

Vereisten

Wat ga je doen? 

Op de Wilg wonen ouder wordende mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Het accent van de zorgvraag ligt vooral op (intensieve) ondersteuning bij ADL-activiteiten maar cliënten vragen zeker ook begeleiding bij sociale interacties. 
Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Je bent daarbij alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan en bespreekt dit met de coördinerend ondersteuner. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn netwerk en bij de vrijetijdsbesteding.

Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden, je neemt deel aan overleggen en je levert een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega's en stagiaires/leerlingen.

Waar ga je werken?

Zozijn is onderverdeeld in drie regio’s en twee sectoren. Onderdeel van de regio Liemers-Achterhoek is de locatie de Wilg, dit is een 24 uurs woonvoorziening waar 14 cliënten wonen. De Wilg is een locatie in Duiven. Er zijn 2 gemeenschappelijke huiskamers, cliënten hebben een eigen slaapkamer met douche en toilet.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.


Solliciteer direct!

Wij ontvangen jouw reactie graag zo snel mogelijk, klik op "Solliciteren". Gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden, dan zoeken we wat langer door. In het kader van de vergewisplicht worden, voordat we overgaan tot een mogelijke aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Tot slot mag je voor eventuele vragen altijd mailen naar werkenbij@zozijn.nl of bellen naar Denise Smeitink (recruiter) op 06-51179896. We zien elkaar!


of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!