Overslaan naar content

Regiebehandelaar - NAH

Op locatie
 • Doetinchem, Gelderland, Nederland
€ 4.185 - € 6.320 per maandZorg, advies & behandelingBehandelaars

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een dynamisch takenpakket en uitdagende vraagstukken binnen de gehandicaptenzorg? Dan zou de rol van regiebehandelaar weleens perfect voor jou kunnen zijn! In deze functie werk je met mensen die niet-aangeboren hersenletsel (NAH) hebben. Als jij op zoek bent naar afwisseling, uitdaging en bekend bent met diverse behandelmethoden, en als je op maat gemaakte behandelingen kunt bieden aan cliënten, dan is dit misschien wel de ideale functie voor jou! Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou?

 • Een passend marktconform salaris CAO Gehandicaptenzorg. Aangevuld met 8% vakantiegeld in mei en 8,33% eindejaarsuitkering in december, reiskostenvergoeding van 18 cent per km, een aantrekkelijk fiets-, sport- en computerplan. En natuurlijk alle overige arbeidsvoorwaarden die horen bij de CAO-gehandicaptenzorg.
 • Contract uren in overleg.
 • Wij werken op basis van vertrouwen, daarom bieden we je in principe direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • Intervisie en themabijeenkomsten met je collega's.
 • Daarnaast bieden we volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen in je vak.
 • De mogelijkheid je werktijden zelfstandig in te delen (werkdagen worden afgestemd)

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek en beschikt over een registratie als GZ-psycholoog en/of NVO orthopedagoog generalist en bent BIG geregistreerd.
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring met cliënten met NAH.
 • Je hart ligt bij het onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten;
 • Je bent bereid tot het geven van werkbegeleiding aan PIOG's/collega's in opleiding tot GZ psycholoog of NVO orthopedagoog.
 • Je hebt uitstekende coördinerende vaardigheden, een sterk analytisch vermogen, en bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Het hebben van een rijbewijs en een eigen auto is essentieel, omdat je regelmatig op diverse locaties werkt.

Vereisten

Wat ga je doen?

Als regiebehandelaar NAH ben je verantwoordelijk voor de integraliteit en coördinatie van het behandelproces voor cliënten met complexe ondersteunings- en behandelvragen. Je optimaliseert de afstemming van behandelingen binnen een sub-regio of sector en zorgt voor een consistente uitvoering van zorgplannen in samenwerking met andere behandelaren en het RVE-management. Daarnaast coördineer je gedragswetenschappelijke activiteiten binnen de organisatie, stel je behandelplannen op, voer je diagnostiek uit, en adviseer je over de kwaliteit van zorgplannen en zorgverleningsprocessen. Je bevordert deskundigheid bij collega's, begeleidt gedragswetenschappers in opleiding, en draagt bij aan wetenschappelijke kennis en innovatie binnen de organisatie. Als verbindende schakel werk je nauw samen met interne en externe partners, waaronder zorgbemiddelaars, teamcoaches, artsen, universiteiten, en beroepsverenigingen.

Je werkt samen met collega's aan zowel de intake als de behandeling van interne en externe cliënten. Als onderdeel van een interdisciplinair team, bestaande uit GZ-psychologen, orthopedagogen/psychologen, en cognitieve en fysieke behandelaren, ontwikkel en voer je behandeltrajecten uit. In jouw leidende rol als regiebehandelaar ondersteun je behandelingen op de achtergrond en speel je een cruciale rol bij de beeldvorming, diagnostiek, en behandeling van onze cliënten.


Ontdek Hersenz bij Op Pad

Bij Op Pad bieden we het behandelprogramma Hersenz aan voor mensen die leven met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun naasten. We maken gebruik van het landelijke behandelprogramma Hersenz, dat zich richt op het verbeteren van kwaliteit van leven en het vergroten van zelfredzaamheid. Het programma is specifiek ontworpen om te helpen bij het omgaan met de uitdagingen die voortkomen uit hersenletsel.

Hersenz wordt vaak ingezet na een revalidatietraject, maar blijft ook waardevol in de jaren daarna. Na verloop van tijd kunnen nieuwe vragen en uitdagingen ontstaan, en Hersenz biedt ondersteuning bij het vinden van antwoorden en oplossingen. 

Waar ga je werken?

Een goed leven, dat willen we allemaal. We willen gezien worden, meedoen, zijn wie we willen zijn, gerespecteerd, gehoord en begrepen worden. Dit geldt voor verreweg de meeste mensen en is niet anders voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Wij van Zozijn dragen graag bij aan een goed leven voor onze cliënten. We zien het als onze opdracht om hen tot bloei te laten komen. Hoe we dat doen? Door open en oprecht met elkaar in contact te zijn. We vragen door en zijn telkens op zoek naar de beweegredenen achter iemands handelingen. We zien de ander met aandacht. Dat is de houding die wij ons meer en meer eigen maken, in dialoog met elkaar. Professioneel met passie; daar staan we voor!

"Bij Zozijn kun je als GZ-psycholoog of orthopedagoog generalist zo veel afwisseling hebben in je baan als regiebehandelaar. Centraal staat het multidisciplinair werken rondom cliënten met een niet aangeboren hersenletsel om bij te dragen aan hun kwaliteit van leven." (Kim Knopers, gedragswetenschapper in Wilp)

Solliciteer direct!

Ben je enthousiast geworden of wil je eerst eens een kopje koffie komen drinken om de sfeer te proeven? Neem dan gerust contact op met Kim Buisman (Manager Zorg Advies en Behandeling) 06-10841411.

Tot slot, het kader van de vergewisplicht worden er referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een "verklaring omtrent gedrag".

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

We zien elkaar!

Zie jij jezelf wel bij Zozijn werken, maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden? We denken graag met je mee!