Icoon telefoon Bel ons
  • Icoon telefoon 088 - 5753000
  • Icoon envelop [javascript protected email address]
werken bij Zozijn
Cliënt op loopband

Stage lopen / praktijkoriëntatie


Stagiairs (BOL of voltijd) zijn belangrijk voor Zozijn. Jij kunt immers onze toekomstige collega zijn.Wij vinden het dan ook belangrijk goede stagemogelijkheden te bieden en tezorgen voor goed opgeleide medewerkers. Als stagiair word je vaak als extra kracht toegevoegd aan het team. In totaal zijn er bij Zozijn ruim 350 stagiairs per jaar aan het werk.  

Wat bieden wij?

Bij ons leerje hoe je de theorie om kan zetten in praktijk. Verder is de stageperiode eengoede voorbereiding op je toekomstige baan. Naast een kijkje in de keuken vande praktijk, worden je praktische vaardigheden geoefend en getoetst en leer jezelf te onderzoeken aan welke vaardigheden je nog moet werken. De kwaliteit vandeze stageperiode staat dan ook hoog in ons vaandel. Daarom word je tijdens je stageperiode begeleid door iemand die een training voor werkbegeleider heeft gevolgd. 

Meer weten over Zozijn of heb je vragen? 

Bekijk hier ons filmpje met cliënten en medewerkers in beeld. Wil je meer informatie over stage lopen bij Zozijn, mail ons: leerling-stagebureau@zozijn.nl of bel ons: 088 5753264. Wij beantwoorden je vragen graag! 

Stage of praktijkoriëntatie bij Zozijn? 

Leuk dat je interesse hebt in een stage of praktijkoriëntatieplek bij Zozijn.