Icoon telefoon Bel ons
  • Icoon telefoon 088 575 30 00
  • Icoon envelop [javascript protected email address]
werken bij Zozijn

Werken en leren


Wil jij werken en leren tegelijk? Dat kan bij ons. Groot voordeel is dat je in het dagelijks werk direct een koppeling maakt tussen wat je leert en de toepassing daarvan in de praktijk. Bovendien verdien je tijdens je opleiding al een salaris.

Leerplek bij Zozijn

Als leerling of zij-instromer kun je bij ons tegelijk leren en werken. Dit doen we in de vorm van een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)-traject: een combinatie van werken en leren waarbij je in dienst bent van Zozijn. Wij zijn dan ook een erkend leerbedrijf.

Eén dag in de week ga je naar school en je werkt wekelijks minimaal 60% van 36 uur bij Zozijn. Je volgt een mbo-opleiding op niveau 3 en 4 of een hbo-opleiding. Onze leer-/werkplekken zijn op woon- en dagbestedingslocaties. Hier kunnen je diensten onregelmatig zijn. Wij bieden leer-/werktrajecten aan op diverse locaties, verspreid over ons werkgebied.

Werken en leren binnen de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) (mbo) / deeltijd en duaal (hbo)

Bij deze routes ben je leerling maar ook in dienst bij Zozijn. Je werkt overdag, ’s avonds en in het weekend en soms ook ’s nachts. In enkele gevallen heb je een slaapdienst. Eén dag in de week ga je naar school.

Begeleiding

De loopbaanbegeleider van je opleiding zorgt er samen met je werkbegeleider van Zozijn voor dat je opleiding prettig en goed verloopt. Naast de werkbegeleider van Zozijn zijn er meer collega’s die je kunnen begeleiden. Heb je een vraag waarbij je er met je werkbegeleider niet uitkomt dan kun je terecht bij de aandachtfunctionaris en/of de praktijkopleider. De werkbegeleider is je collega die de training Werkbegeleiding heeft gevolgd en al enige ervaring heeft in het werkveld. Hij/zij is jouw eerste aanspreekpunt en je directe collega waarmee je spart, waar je feedback aan vraagt en die je ondersteunt met je schoolopdrachten.

Belangstelling voor een leerplek? 

Houd dan de vacaturepagina in de gaten

Heb je vragen over leren bij Zozijn? Neem dan contact op met het leerling-stagebureau.