Bel ons
  • 088 - 5753000
  • [javascript protected email address]
werken bij Zozijn

Stage lopen


Stagiairs (BOL of voltijd) zijn belangrijk voor Zozijn. Jij kunt immers onze toekomstige collega zijn. Wij vinden het dan ook belangrijk goede stagemogelijkheden te bieden en te zorgen voor goed opgeleide medewerkers. Als stagiair word je vaak als extra kracht toegevoegd aan het team. In totaal zijn er bij Zozijn ruim 350 stagiairs per jaar aan het werk.  

Wat bieden wij?

Bij ons leer je hoe je de theorie om kan zetten in praktijk. Verder is de stageperiode een goede voorbereiding op je toekomstige baan. Naast een kijkje in de keuken van de praktijk, worden je praktische vaardigheden geoefend en getoetst en leer je zelf te onderzoeken aan welke vaardigheden je nog moet werken. De kwaliteit van deze stageperiode staat dan ook hoog in ons vaandel. Daarom wordt je tijdens je stageperiode begeleid door iemand die een training voor werkbegeleider heeft gevolgd. Hier vind je een overzicht van verschillende locaties van Zozijn waar je stage kan lopen. 

Stage lopen bij Zozijn? 

Leuk dat je interesse hebt in een stageplek bij Zozijn. Via onderstaand formulier kun je je aanmelden en je motivatie om bij Zozijn stage te lopen kenbaar maken. 

Aanmelden stagiaires

Te vinden in POK, BPVO, stagecontract v.d. opleiding.
Kijk hierbij naar de leerdoelen van de opleiding. Voorkeur biedt geen garantie.
Beschrijf in je motivitatie o.a. de leerdoelen.
Voeg hier je CV toe.
Lees meer over hoe wij met je gegevens omgaan in de privacyverklaring.